Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó szexelni kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó szexelni kövér lánnyal/nővel? (akinek valóban kedvére van, ilyen (is) az ízlése)

Figyelt kérdés
Csak tisztelettel egymással! Nem vagyok kíváncsi olyanra, hogy "mert mindenhol lehet...".
2024. jún. 28. 22:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
Mert ott hajtasz rajta pinát ahol akarsz 🤣
2024. jún. 28. 23:05
 2/17 anonim ***** válasza:
18%
Nem jó velük, de van ama állapot amikor nem jut más 😂
2024. jún. 28. 23:06
 3/17 A kérdező kommentje:
Melyik része nem érthető, hogy tisztelettel, és hogy nem vagyok kíváncsi ilyen kommentre?
2024. jún. 28. 23:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Amiért bárki mással is :D
2024. jún. 28. 23:07
 5/17 A kérdező kommentje:
Akinek tetszenek a kövér nők! Akinek ilyen az ízlése, ők mit szeretnek a velük való szexben, nem pedig akinek ló helyett jó a szamár is, de amúgy bottal sem!
2024. jún. 28. 23:08
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én általában teltként szoktam magamra hivatkozni, valahogy jobb érzés.:) Viszont a tapasztalatomat leírom.

1. A “van mit fogni” (nagy a mellem, általában minden srác oda volt a mellszexért.🤷🏻‍♀️🙃)

2. Van egy olyan gondolatuk, hogy más úgysem d.gns meg minket, ezért mi jobban élvezzük velük, mint egy vékony lány, aki “bárkit megkaphat” (ez nyilván nincs amúgy így)

3. Van aki szó szerint csak megsajnál, mert az gondolja nem kellek senkinek.

4. Valami okból nem tud olyan nőt szerezni, amilyet igazán szeretne, ezért nagy kegyesen “beéri” valaki ducival.

5. Háj fétis, ez egy létező dolog sajnos. :(

Szóval kb ezek nekem, sajnos még nem volt igazán jó tapasztalatom. 22N

2024. jún. 28. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
74%

Kövérségben is van különbség.

Nekem az tetszik, hogy lógos nagy mellei vannak és általában nagy fenék. Ha tetszik, ha nem teljes tisztelettel mondom, hogy jó belekapaszkodni és úgy dugni, hogy mozog a teste. Egyszerűen izgató látvány.

De balszerencsémre a kövér nőkkel is úgy vagyok, mint a sovány lányokkal. 100 ból jó, ha 2 iránt tudok vonzalmat érzeni.

2024. jún. 28. 23:16
 8/17 anonim ***** válasza:
98%

Őszintén szólva nem igazán tudok rá magyarázatot adni! Sokáig a vékony csajokra esküdtem, 14-24 éves korom közt mindig kimondottan vékony, karcsú barátnőim voltak. Később áttértem a normál alkatúakra úgy 3 évig. 27 évesen ismertem meg egy akkor 40 éves MILF-et, aki 160 cm és 105 kiló volt. Férje volt, 2 gyereke, ezért csak titkos viszonyunk volt, de totál belezúgtam! Életem addigi legjobb nője volt szexuálisan! Legszívesebben megszöktem volna vele! De idővel persze szakítottunk. Később már nem érdekeltek a vékony és átlagos csajok. Összejöttem egy volt osztálytársam telt hugával. Gyönyörű szép lány volt arcra is, testileg is. Nem volt duci, inkább nőiesen teltnek mondanám, de vele is nagyon jó volt a szex. Viszont nem igazán akart még családot, sajnos karrier centrikus volt, így megint szingli lettem, 30 évesen.

Akkor jött egy pici, duci bombázó az életembe (155/90), aki végül a feleségem lett és azóta is boldog vagyok vele! Ő a legjobb nő, anya, feleség, barát, életem szerelme! Imádom a husiját, minden porcikáját! Jó hozzábújni, dögönyözni, szeretgetni! Szép az arca, szexi a mosolya, jó a haja, nagyok a mellei, igézőek a szemei, imádom hogy van mit fogni rajta, a nagy kerek popóját...mindenét!

Fantasztikusakat szeretkezünk mind a mai napig, szinte minden nap! Büszke vagyok rá és szerencsés vagyok hogy ő a párom! :)

2024. jún. 29. 00:21
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem szimplán már vizuálisan is jobban izgató, főleg érintésre még izgatóbb. Volt vékony barátnőm is aki amikor hízott, lett egy kis hája hasán, sokkal jobban izgatott.

Akinek ez jön be azt kifejezetten izgatja, akinek meg a vékonyabb őt meg az fogja jobban.

Azért több olyan partnerem is volt akivel a 69-et nem mertem volna megkockáztatni...vagy pl a lovaglót.

2024. jún. 29. 02:49
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

En telt lany vagyok, es rengeteg olyan uzenetet kapok tarskereson miutan nem valaszolok pl egy napig, hogy “pedig orulnom kene annak, hogy valaki beszel egy ilyen kover emberrel”. Marmint okes, azt tudom magamrol en is hogy kover vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy barkivel barmikor, mert mindenkinek van egy adott izlese.

En alapvetoen biszex vagyok, es nekem is a teltebb lanyok jonnek be: nem tudom hogy miert, egyszeruen nekem jobban tetszenek az osszeero combok, szep derek, kis pocak, es ezek.

20l

2024. jún. 29. 04:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!