Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az 3 fiatal csinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az 3 fiatal csinos lánynál, hogy elmennek 2 hétre nyaralni a Kanári-szigetekre és megegyeznek hogy ami ott történik az ott is marad?

Figyelt kérdés
Ugye nem azt amire elsőre gondol az ember? Mind a hármuknak van pasija.
2024. jún. 28. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9-es, tudom, 8-as vagyok és még mindig játszik a képlet, 45 éves koromban is. Valamiért beindul a pavlovi reflex, ha egy kocsmában ül 2 nő, nemhogy nyaralóhelyen, Kanári pedig nem éppen akadémiai múzeumközpont.
2024. jún. 28. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez tényleg hihető és benne van, én így így jártam. 2 nővel is. Egyik Olaszországba ment 2 hétre, már második nap bepasizott.

A másik csak a Balatonra ment, de ott is volt szex másik férfival.

2024. jún. 28. 15:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Biz' "azt" jelenti - hogy tartsd a szádat, de nagyon. Be fognak pasizni elég gyorsan. Szerinted az egész Kanárin (bár több szigetből áll ugyebár) rajtad kívül nem lesz ott másik pasi? 😂

A nyaralóhelyek nagyon alkalmasak csajozni / pasizni, mindenki nyaral, lazul, este buli, pia, idegenek akiktől nem kell tartani hogy túlgondolják a dolgot. A könnyed flörtök, kalandok ideális terepe.

Ja amúgy meg Grand Canaria egy kellemes swingerparadicsom is egyben (Maspalomas része).

2024. jún. 28. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára bélyeget gyűjtenek. A nagyon ritka félrenyomott rózsaszín kanárit keresik, ami legutóbb Juan Pablo Mendez Ramiero Calligulla tulajdonában volt ismeretes, 84 éves Kanári szigeteki lakos. Becsült értéke a gyűjtők körében 4 millió euróra rúg.
2024. jún. 28. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kilesznek pókhálózva! 🕸️🥕
2024. júl. 3. 16:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!