Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élvezhette?? Nincs tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezhette?? Nincs tapasztalatom ilyen téren.

Figyelt kérdés
Nem rég volt az első alkalmi szexem. Kocsiba történt. Pasinak egész végig be se állt a szája, állandóan zihált, nyögött. Combját simogatva, rögtön kész volt a második menetre. Búcsúnál kisseb puszi után, bele markolt a combomba enyhén.

2024. jún. 27. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
El tudott durranni? Akkor élvezte. Ettől még nem biztos, hogy lesz folytatás.
2024. jún. 27. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem férfi mondta, hogy az, hogy elélvez, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy rohadt jó lett volna neki a szex. Az csak egy vége az elkezdett dolognak.

Az alkalmi szex lényege nem az, hogy pont letojod ezeket a dolgokat és arra törekszel, hogy elvedd, ami neked jár? Ha érdekel, hogy jó-e neki vagy sem, akkor ott már érzelmek is vannak.

De nekem meg ilyen téren nincsenek tapasztalataim.

2024. jún. 27. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#2 az érzelmek lehet olyan szinten vannak jelen, mint megfelelési kényszer vagy ilyesmi. Nem feltétlenül szerelem, szerintem. De persze nem ismerjük a kérdezőt.
2024. jún. 27. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján igen, nagyon élvezte! És te élvezted? :)
2024. jún. 28. 01:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Hozzám is jöhetnél ;)
2024. jún. 28. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Elélvezni a pasik általában elélveznek, pontosabban elsülnek akkor is, ha nem olyan jó. Na de ha végig nyögött, és a második menet is azonnal ment, az jelent valamit.
2024. jún. 28. 17:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!