Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex után fájhat a puncim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex után fájhat a puncim?

Figyelt kérdés

Kicsit parázok az első szextől, mert még nem szexeltem. Mire számítsak, utána fog fájni a puncim? Lehet hülye kérdés de nem sokat tudok még erről, hogy milyen lesz. Előre is köszi a válaszokat!

19/L

2024. jún. 27. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Szia, nem feltetlen, de az elsö behatolas fajhat picit. Az se mindenkinel.

Most fogod elveszteni?

2024. jún. 27. 21:32
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha olyan férfinek adod a szüzességed, aki figyel és vigyáz rád, akkor nem fog fájni.
2024. jún. 27. 21:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit fogod érezni, mert még nem szoktál hozzá. Fura érzés lesz, de ha figyelmes a partnered, ez a fájdalom, még kellemes is lehet.
2024. jún. 27. 21:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ha normális lesz a behatoló,, akkor nem hiszem. Nagyon régen történt nálam, nem is emlékszem rá, hogy utána milyen volt. Talán olyan feszítő érzés. Igazából kb. 2-3 hónapig el sem sikerült mennem,kellett ismerkednem a témával, a saját testem reakcióival. Nagyon jó érzés volt, mikor először rácsodálkoztam, hogy mi lehet egy ilyen maszatolás vége. ÓÓÓÓ, istenem, de jó volt.
2024. jún. 27. 21:36
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
Ha Rocco Siffredivel csinálod elsőre, bizony fájni fog! 😅
2024. jún. 27. 21:42
 6/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat!! Aranyosak vagytok!

Igen, most veszítem el

2024. jún. 27. 22:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg, hogy milyen volt. Sok sikert! :)
2024. jún. 27. 22:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinél más, meg nyilván a körülményektől is függ. Ha rendes lesz a párod, akkor kb meg sem érzed, vagy egy picit lesz kellemetlen.

Sajnos az én esetemben az alhasam is nagyon fájt másnap. De az más miatt. Úgyhogy ne aggódj, csak érezd jól magad!

2024. jún. 27. 22:57
 9/14 anonim ***** válasza:
12%
Ha ennyire félted már most a puncidat, akkor megette a fene az egészet.
2024. jún. 28. 00:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél más érzések keletkeznek az első alkalommal. Ez rengeteg tényezőtől függ mindkét részről. Ha szerencséd lesz, akkor egy tapasztaltabb srác a mennyekbe fog juttatmi.
2024. jún. 28. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!