Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Termékeny időszak közben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Termékeny időszak közben kiszakadt óvszernél teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
2x egymás utáni nap szex közben kiszakadt az óvszer, időben észrevettem, viszont elő váladék volt az első nap, 2. Napon pedig 2. menet után szakadt ki, egy új óvszer. Itt is észrevettük időben, de akkor is frusztráló a tény.

2024. jún. 26. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Minimális eséllyel, de igen. Ha kiszakadt akkor kb. mintha nem is lett volna rajta.
2024. jún. 26. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Annyi hogy nekem átlagosnál nagyobb a makk méretem lehet ez a gond?
2024. jún. 26. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

#2 soha NEM ezért szakad ki az óvszer, hanem mert:

- helytelen tárolás (ne hagyd a kocsiban 40 fokban, ne szakadjon ki a borítás mert ha elszivárog a lubrikációja akkor sérülékenyebbé válik);

- helytelen felvétel (nincs elég levegő a végén és folyamatosan megfeszül aktus közben);

- lejárt szavatosság;

- rossz minőségű, ócska óvszer.

2024. jún. 26. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyu, ha egymás után 2 óvszer kiszakad, akkor valamit nagyon rosszul csináltok. Valószínűleg rosszul veszed fel fel. Van akinek 20 év alatt egy se szakad ki.
2024. jún. 27. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!