Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok! Nektek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és lányok! Nektek milyen volt az első szex és hány évesen csináltátok?

Figyelt kérdés

jún. 26. 15:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen. Jó volt és emlékezetes. 31N
jún. 26. 18:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

14 évesen vesztettem el a szüzességem és borzasztóan rossz volt. Így felnőtt fejjel visszagondolva nem tudom, hogy azért-e mert alapból fáj az első alkalom, vagy azért mert nem lehettem eléggé felizgulva, de nagyon-nagyon fájt, a pasi meg egy tahó volt, érzéketlen, tapintatlan és figyelmetlen. Hiába mondtam, hogy álljunk le mert fáj, nem hagyta abba.

De minden rosszban van valami jó. Ettől és a későbbi rossz tapasztalatoktól megedződtem, már nem jönnék össze ilyen figyelmetlen pasival, vagy ha az első alkalommal az ágyban kiderül, hogy mégis az, először figyelmeztetem hogy nem volt jó, változtassunk, következő alkalommal meg kiadom az útját ha nem változik.

jún. 26. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam. Amennyire visszaemlékszem, nagyon jó élmény volt, ennek 36 éve már.
jún. 26. 19:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
16 múltam picivel, pasim 17. Szerelmes voltam, és akartam. Orgazmus persze nem volt, de annyira borzasztó sem. Mindig egy picivel jobb lett, mígnem sikerült szex közben orgazmushoz jutnom.
jún. 26. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Annyira béna volt hogy a végére nem voltam benne biztos elvesztettem e a szuzessegem vagy nem. 16
jún. 27. 05:39
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
21 éves, kapcsolatban. Srác 24 volt akkor. Nagyon óvatos volt, vigyázott. Jó emlék.
jún. 27. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
16 evesen es jobb volt mint amire szamitottam
júl. 20. 22:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!