Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyek asszonyok,házasságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek asszonyok,házasságban élők,fordult már meg a fejetekben hogy félrelépjetek,vagy valakivel lefeküdjetek? Otthon nem kapjátok meg? Milyen korosztály férne még bele? Korotokat is megírjátok a válaszhoz?

Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb minden nőnek - házasság ide, házasság oda - eszembe jut, vagy jutott már.

Kor sem számít...

2024. jún. 26. 11:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Korod megírod?
2024. jún. 26. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt mikor eszembe jutott.
2024. jún. 26. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még feleség nem vagyok, de kapcsolatban élek és igen megfordult a fejemben.
2024. jún. 26. 13:32
 5/7 NemFogodKitalálni ***** válasza:

Feleség még én sem vagyok (még), de 2 éve vagyunk együtt, együtt is élünk több, mint 1 éve.

Nem, soha nem fordult még meg a fejemben. Tökéletes minden, a kapcsolatunk, a szex, minden. Teljesen kielégít, szeretem, imádom minden porcikáját. Felizgat még akár csak az is, ha megsimogat vagy megölel. Ugyan ez igaz fordítva is. Akár annyitól feláll neki, ha megölel. Egyikőnk sem tini már rég…

27N

2024. jún. 26. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:

2x voltam férjnél. Mindkét esetben más jellegű probléma vezetett oda, hogy nem volt már szex, és igen, akkor megfordult a fejemben, majd meg is tettem. De amíg minden rendben volt, addig nem vágytam másra. Jelenleg kapcsolatban élek, és minden rendben, eszembe se jut.

40N

2024. jún. 26. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Volt. Sokat van külföldön huzamosabb ideig.
2024. jún. 27. 10:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!