Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondott vagy csinált bármi szexuálisat neked felnőtt
amikor még gyerek vagy kistini voltál?
A kérdező szavazást indított:
52 szavazat
Igen, hatodikos voltam és apám korabeli, több alkalommal. Fiú vagyok.
2024. jún. 24. 15:35
#1 és ez hogy történt? Mármint…mivel vett rá és nem gondoltál arra, hogy ezt nem lenne szabad, ellenkeztél? Vagy csak eltűrni volt esélyed?
2024. jún. 24. 15:36
Először játéknak hittem. Az us volt, legalábbis álcázva. Jó volt. Tudtam később hogy nem helyes, de tudott hatni rám.
2024. jún. 24. 15:46
#3. Milyen értelemben tudott hatni rád,jó, vagy rossz?
2024. jún. 24. 16:01
Apámnak a válás utáni csaja mindig meztelenkedett előttem. 12-13 éves voltam. Az ölébe fektetett, simogatott. Este amikor apám már aludt, úgy adott vacsorát, hogy egy rövid póló volt rajta és oda állt mellém a konyha asztalnál bugyi nélkül. Én ültem. Szem magasságban, 30centire volt a puncija. Zavarban voltam, de tetszett a látvány. Fürdőből ki-be menet meztelenül volt. Ha én fürödtem, akkor bejött és tett-vett a fürdőben, meg dumált. Masszíroztatta a lábát velem. Befektetett az ágyba maga mellé és simogatott. A farkamhoz soha nem ért hozzá, nem zaklatott ilyen módon soha. Mai napig nem tudom, hogy mi volt a szándéka. Felnőtt fejjel egyértelműen húzni próbált, ami sikerült is neki, mert akkoriban kezdtem önkielégíteni. Szóval testileg nem zaklatott, de egyértelműen szerette mutogatni magát. Külön érdekes, hogy a húgomhoz nem járkált be, előtte nem meztelenkedett, csak előttem. Mielőtt jön, hogy kamu vagyok és most találom ki, ez nem igaz. Minden megtörtént amit írtam. Timinek hívták a nőt. Ő akkor 26-27 körül volt. Apám 36-37.
2024. jún. 24. 16:11
Csak arra emlékszem, amikor nyaraláson valamiért anyám vitt el zuhanyozni, nyilván a nőibe, és ott volt egy csomó meztelen nő meg lány, tök ciki volt.
Meg felsőben, amikor már kezdett világosodni, hogy mi mire való, volt pár egyetemista gyakornok, és volt köztük egy fullos csaj, nagy mellekkel, fúú, amikor odahajolt magyarázni, tuti leizzadtam.
De semmi zaklatás vagy ilyesmi nem volt.
2024. jún. 24. 16:15
4# jó értelemben hatott rám.
1# és 3# vagyok.
2024. jún. 24. 16:18
2024. jún. 24. 16:24
12 éves koromban a kórházban töltöttem pár hónapot, és ott egy másik beteg (65-70 körüli férfi) fogdosott meg puszilgatott engem. Persze ott is hagytam, már akkor is tudtam, hogy ez nem helyes, de csak később tudatosult bennem mi is történhetett volna ha nem megyek el onnan.
2024. jún. 24. 17:37
10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ❤️
Én lány vagyok és kb. 4-8 éves koromban rendszeresen apa (esélyes, hogy korábban is, az első emlékeim erről nem úgy tűnnek, mintha akkor kezdődött volna), 12-14 évesen meg néhány ismeretlen felnőtt férfi. Utóbbinál csak internetes beszélgetés volt, de az egyik ennek ellenére meglepően mély nyomokat hagyott bennem. Az előbbinél történtek is dolgok és bár történt ott rosszabb is, de a vaku villanása az ami legjobban megmaradt bennem.