Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok es párszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok es párszor szexeltem most van egy férfi akivel ismerkedem nem merem elmondani neki hogy tapsztalatlan vagyok szerintettek túl reagálom ?

Figyelt kérdés
2024. jún. 23. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd meg neki: Ha tapasztalt lányt akarsz akkor kezdd átadni a tapasztalataidat! Ha tapasztalatlant, akkor is!!:-)
2024. jún. 23. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem értelek! Csak dugsz de beszélni nem mersz róla?
2024. jún. 23. 17:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Azért nem merek róla mert mivan akkor ha az miatt h nem vagyok jó az ágyban nem akarna velem kinlodni elsőnek várok vele ha úgy érzem tényleg szeret és megbízható
2024. jún. 23. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Basszus! Én miért nem találkozok ilyen lánnyal? Amikor én szeretek tanító bácsi lenni!
2024. jún. 23. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha szeret, akar veled "kínlódni".

2024. jún. 23. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akar veled kinlodni akkor nem erdemel meg teged. Ez egy ertek nem hatrany hidd el.
2024. jún. 24. 06:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!