Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak nekem volt előny a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem volt előny a nagy pénisz?

Figyelt kérdés

Legyen buli, tinder stb mindig származott előny a nagy pébiszemből. Többször jutottam puncihoz csak azért, mert nagy van. Volt, hogy egy 2 gyerekes, házas nővel jártam össze, mert a pasija pénisze már kicsi volt neki.

Más is ennyire egyértelműen előnyként tekint a nagy méretére?

2024. jún. 23. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Mindenki tudja hogy nagy előny a méretes kolbász.
2024. jún. 23. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Honnan tudják rólad, hogy mekkora?

Tinderen a farkad a profil képed?

Buliba pedig direkt donaldkacsában jársz, hogy mindenki láthassa.

2024. jún. 23. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Látszik a szemed csillogásán, vagy a hátadra van írva?
2024. jún. 23. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Csak itt a gyakorin hátrány a nagy méret. Ha nem extrém nagy (20 felett és sörös doboz vastagság), akkor előny lesz 10/9 nőnél. Ma már az átlag is 16 körül van, a fiataloknél mégtöbb. Nem hiába.
2024. jún. 23. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Én szeretem a 16-18 cm nagyot, de csak ha maga a pasi is bejön. Ha nem sportos a teste és nem jön be arcra, személyiségre, akkor inkább legyen neki kisebb mondjuk 14 cm, de olyannal úgyse fogok lefeküdni, akinek nagy, de alapból nem jön be.
2024. jún. 23. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem csak neked. A nők egy része csak megjátssza hogy nem ez a fontos. Tőlem .ár többen kérdezték a méretet sőt képet is kértek. Szóval ez sem igaz hogy minden nőt taszít a farokfotó, mert TÖBB ilyen nő is volt, akit ez izgatott.
2024. jún. 23. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a fejem tök átlag (vagy még az alatt) de 195 cm vagyok, sportos (nem kigyúrt) és nagy a farkam. Tucatszám dugom a 30 feletti nőket netes ismerkedésből.

34/F

2024. jún. 23. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
Ja én is! Nagy farkam van feiratú polóban járok, és állandóan leszólítanak. Tizessével nyomtatom ezeket a pólókat, hogy legyen mindíg váltás. Ha meg mindegyik büdös, van nálam egy jelzőpisztoly, ami egy hatalmas világító pötsöt lő fel az égre.
2024. jún. 23. 15:31
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak neked előny, ezért találnak meg a nagy farkak.
2024. jún. 23. 16:05
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Minden nagy farok előny.

Minden kis farok hátrány.

2024. júl. 11. 17:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!