Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, aki el tud menni egymás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, aki el tud menni egymás után többször is, el tudná mondani, hogy hogyan sikerült?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet ezt gyakorolni? Mi vált be?

Sok idő kellett, mire sikerült? Van valami titka?

2024. jún. 22. 22:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen, leginkább azon múlik milyen csajjal vagy együtt. Ha kellőképpen beindít a csaj menni fog az.
2024. jún. 22. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Én se tudok tanácsot adni, tele vannak a golyóim, lövök és fél perc után állok bármikor, bőven megy 2-3x egymás után. De volt már 7-8 is 2-3 óra leforgása alatt
2024. jún. 22. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
Fura a test, egy exem egyszer áthívott szexelni, azt hittem sosem fogok vele újra lefeküdni többé így ez nagyon felspanolt. Átmentem és akkor este lehet nem sok de már ő szólt, hogy nem bír többet, 8 menetet dugtam vele végig. De ilyet eddig csak ő hozott ki belőlem.
2024. jún. 23. 00:58
 14/14 anonim ***** válasza:
42%
Én vissza is tudok jönni.
2024. jún. 23. 13:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!