Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm "érez" bármit is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm "érez" bármit is sex közben?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 2 éve vagyunk már együtt a barátnőmmel, és az lenne a kérdésem, azokhoz a lányokhoz, akik már voltak kisebb méretű férfiakkal, hogy éreztétek amikor betette? Az én méretem 12cm lehet körülbelül, és sex közben olyan dolgokat veszek észre, mintha nem is érezné a méretem. Például olyan gyorsan becsusszan, főleg hátulról, hogy mondom ezt biztos nem is érzi. Vagy volt olyan, hogy amikor rám ült, és gyorsan csináltuk volt, hogy kicsúszott és ő továbbra is mintha lovagolt volna. De aztán abba hagyta. Lehet azért mert úgymond észre se vette hogy ki jött? Ő azt mondta, neki jó velem, de ti mit gondoltok? Légyszíves a trollok hanyagoljanak, így sincs túl sok önbizalmam, a méretemről meg nem én tehetek. De lehet élvezni a szexet lányok egy ilyen "kissebb"-el is? Mondjuk vastagnak amúgy elég vastag...

2024. jún. 22. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha vastag akkor érzi
2024. jún. 22. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha vastag akkor érzi, és élvezi.
2024. jún. 22. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha azt mondta élvezi, akkor hidd el amit mond. Nem hiszem hogy be akarna csapni
2024. jún. 22. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Lovaglóban nekem a nagy is sokszor kicsúszott ha egyenesen felültem. Mondjuk eléggé nedves szoktam lenni, arra is panaszkodtak már. Csak úgy sikerült, ha ült pasi vagy ha nem ragaszkodott hozzá, hogy egyenesen felüljek.

Egyébként kisebbel is lehet jó, nem kell mindjárt arra gondolni, hogy csak mondja. Ha szeretitek egymást, akkor a méret egyáltalán nem számít. Amíg ki tudod elégíteni akárhogy, meg tényleg törődsz vele (nemcsak az ágyban) akkor semmi gond.

2024. jún. 22. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Barátom jóval nagyobb a méretem 12-nél, de hátulról akkor is könnyen becsúszik. S lovaglásnál is van, hogy kicsit jobban mozdul felfele és kicsúszik. Ez teljesen természetes mérettől függetlenül.

Ha két éve együtt vagytok és élvezi a szexet, elviszed a csúcsig akkor no para!

2024. jún. 22. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
91%

Persze, hogy érezzük. Azt is érezzük, amikor az ujjunkat, vagy egy mini tampont tolunk fel.

Igen, lehet élvezni kisebbel is a szexet.

2024. jún. 22. 23:26
 7/7 anonim ***** válasza:
HA csak rád ül és nem teszed be, a csajoknak akkor jó ha csúszkál rajta.
2024. jún. 23. 13:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!