Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik szülőkkel laknak, hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szülőkkel laknak, hol tároljátok?

Figyelt kérdés
Vettem egy vibrátort, de nem tudom, hol tároljam, hogy anyu ne találja meg. Ti hova teszitek?
2024. jún. 22. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 szerintem próbálj meg vele erről beszélgetni. Nyilván nem úgy, hogy “anyu, nem szeretném ha megtalálnád a vibrátorom”😁 Csak hogy már felnőtt vagy, és szeretnél privát szvérát, hogy kérlek ne pakolászson a cuccaid között. Nem azért, mert valamit titkolnál, egyszerűen csak igényed van a dolgaid privátként kezelésére.

Nekem mondjuk mindig is nagyon jó kapcsolatom volt anyuval. Mikor olyan 16-17 évesen beszereztem pár csinosabb bugyit (csipke, stb), akkor is csak megjegyezte mosolyogva, hogy “csini darab”, és nevettünk egyet, nem volt ebben semmi. Én is tudom milyen fehérneműi vannak, stb. 🤷🏻‍♀️ Mi a legtöbb dologról nyitottan beszélünk, a szex sem tabu téma otthon, bár azért nem szoktunk részletekbe menni. 1-2x volt hogy valamiben kikértem a véleményét, de igazából fokozatosan alakult ez ki nálunk. Tapintatosan kezeli ezeket a dolgokat. Sajnálom ha a te anyukád nem ilyen. ( #8 vagyok)

2024. jún. 22. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem dupla ágyam van, és a két matrac találkozásánál tartom. Az ágyneműm mindig mamát cserélem. Egyébként sem szokott pakolni nálam.
2024. jún. 22. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Ennyi idősen már nem gond. Amúgy szerintem első körben azt kellene megbeszélni vele, hogy neked kellemetlen, ha a cuccaid közt pakolászik és kérd meg hogy ne tegye. Persze ehhez az is kell, hogy te viszont tarts rendet.

Poénból esetleg behetsz a szekrénybe egy egérfogót, az vicces és elveheti a kedvét is a kotorászástól.

2024. jún. 22. 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem gond ha megtalálná, mond meg neki, hogy inkább ez, mint egy kancigány.
2024. jún. 22. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Az éjjeli szekrényben van.

Egyébként én be is jelentettem itthon a családnak, hogy felőlem nyugodtan benyúlhatnak a szekrényeimbe (ha kölcsön akarnak venni egy pólót vagy akármi) de az éjjeliszekrényt a saját érdekükben hagyják békén.

Senki nem kotorászik benne.

2024. jún. 22. 15:35
 16/16 A kérdező kommentje:

8-11 szuper lehet, hogy ilyen jó a kapcsolatotok :) nekem sajna nem.

Aki megkérdezi, hogy miért baj ha megtalálja, meg privátokban a ‘mi történik ha megtalálja, el leszel fenekelve?’

Azoknak jelezném, hogy egyszerűen csak nem szeretném, hogy megtalálja. Mert az én dolgom.

2024. jún. 23. 07:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!