Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szexrobotokról?
Egy nemrégiben feltett kérdés alatt előjött a téma. Valamiért törölték (elképzelni sem tudom, miért...), pedig normális hangnemben folyt a beszélgetés és én is hozzászóltam. Mivel azok a válaszok elvesztek, gondoltam felteszem itt a kérdést.
Mit gondoltok a jelenségről pro vs contra? Hasznos? Ártalmas? Teljesen emberszerű robotokra gondolok, akikkel lehet szexelni. Hogyan hatnának az emberi kapcsolatokra?
Mivel robot, nem pedig baba, feltételezem képes mozogni valamilyen szinten. Én kíváncsiságból, ha nyernék a lottón, több milliárdot (biztos nem százezrekbe fáj(na) egy ilyen), vennék egyet. Szerintem érdekesen hangzik, hiszen emberszerű, mégsem ember, nem él, nincsenek érzései, csak egy egyoldalú kielégítésre szolgáló tárgy (és nem, nincs "ennyi erővel" a halottakkal való szex, ha esetleg valaki elsütné!).
A veszélyeiről a robot képességi alapján tudnék csak ítélkezni.
Ha annyi az egész, hogy van egy robot, aminek a pénisze pl. érintkezés hatására, nem pedig gombnyomásra elindul, rezeg, mint mezei vibrátor, csak közben az élményhez tartozik egy egész test is, ami nem szivacsból van, "lehet gyűrni", akkor szerintem semmi veszélye nincsen.
Hanem, egy magasabb technológiai elképzelésben, ha a robot jóval többet tud, mondjuk érzékelők (vagy mik) és előre programozott dolgok által képes simogatni, mozgatni az alfelét, ami mondjuk 90 kilóig hellyel-közzel tud valakit megemelni, esetleg a kezével kicsit erősebben fogni... Hát, az kissé ijesztő lenne. Mert mi van, ha a robot meghibásodik, a kezei mindkét kezemet lefognál, miközben rajta lovagolok és... halálra d**? :'D Bevallom, kissé viccesen hangzik leírva, de élőben félelmetes lenne. Bele talán nem halok, de lehet elmenne az eszem attól a sok, kényszerű ingertől.
De akkor is kipróbálnám, szóval az a véleményem, hogy jöhetne! :D
Az emberi kapcsolatokra nem hiszem, hogy hatással lenne. Egyrészt mert olyan drágák az ilyenek, hogy nehezen vagy átlag embernek évek alatt sem megfizethető összeg. De ha mindenkinek elérhető lenne, akkor sem hiszem, hogy belerondítana bármibe. Párkapcsolatban nem tudom elképzelni, hogy jobb lenne annál, akit szeret az ember és aki viszont szeret. Talán az állóképessége jobb, hiszen max az elemei vagy nem az elemei merülhetnek le, míg a hús-vér ember elfárad.
Olyan fejlett szexrobotoknál meg, ami megtévesztésig hasonlít egy emberre és szex célzattal állni-ülni-feküdni, mindent is tud csinálni, megannyi beprogramozott erotika lehetőséggel, hát, az mindjárt szorossabb versenyt futna, de az érzelmeket nem pótolja. Mivel nekem nincs romantikus irányú érdeklődésem, egy ilyen robot több mint megfelelő lenne, örülnék is neki. De egy pár mellett menne a tárolóba (kidobni csak nem dobnék ki egy ilyen kütyüt). Ha pedig a pár mindkét tagja vevő rá, vagy ez izgatja őket, akár harmadik fél is lehet. Olvastam itt néhányszor, hogy némely férfinak milyen érdekes lenne, ha előtte szexelne valaki vagy valakik a feleségével, barátnőjével. Női oldalról én a legkevésbé sem akarnám se élővel, sem pedig robottal, hogy szexeljen a nemlétező párom, szóval ha fordítva neki sem jönne be a robot, akkor nincs robot. Ha egy robot emberszerűen vagy túlzottan az embereknél is jobban tudna szexelni, egy ilyen képességekkel bíró és élő kinézetű gép már majdhogynem megcsalásnak is tekinthető egyesek szemében. Egy tárgy, de nem egy vibrátor vagy egy sima szexgép. Szóval... elég érdekes, mi lenne belőle.
Ha meg egyéjszakás kalandokról van szó... Talán azok száma csorulna, de csak ha kvázi minden rétegnek elérhetők a robotok. De talán akkor sem. Én nem az egyéjszakások híve vagyok, de megértem, akiknek (kapcsolat nélkül) ez bejön. Más személyiség, más arc, más reakciók... Lehet jó vagy rossz. Ha megvan a tűz, miért menne haza valaki a robotjához ahelyett, hogy élne az egy lépésre lévő lehetőséggel.
Lehetségesnek tartanám a kezdetleges érzelmi kötődést a robot felé, ami azt jelezné, hogy valódi kapcsolatra vágyna az illető, aki, és nem ami, nem csak szexuálisan elégíti ki. Ha Pinokkio bárcsak igazi nagyfiúvá változna. Amíg fejben ott van, hogy az csak egy élettelen tárgy, mindegy, hogy mozog és van bizonyos intelligenciája, addig szuper dolog.
22/l
Az emberi test testi- lelki reakciói, az érzelmek, a feromonok hiányoznak a képletből.
A társas, hus- vér kapcsolatoknak mindenképpen ártana, de már így is rombolják őket a social média függőségével és persze a profitorientáltsággal.
Nem támogatom.
Szükség van, illetve lessz rájuk, mert a férfiaknak hamarosan ha így haladunk, nem lessz másra lehetősége.
Azoknak a férfiaknak akik nem néznek nagyon jól ki, azoknak valószínüleg nem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!