Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk miért annyira érzékenye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért annyira érzékenyek a péniszükre?

Figyelt kérdés
Mármint miért esik nekik annyira rosszul, ha pl nem az övék a legnagyobb?
2024. jún. 19. 08:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert önbizalomhiányosak...
2024. jún. 19. 08:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez a kérdés nem igazán foglalkoztatott,pedig nem nagy az enyém.
2024. jún. 19. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok se meleg, se urológus, szóval nem foglalkozom mások péniszével.😉
2024. jún. 19. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mer a fiuk mindenbe versengeni szeretnek egymassal; legnagyobb farok, leggyorsabb kocsi, legjobb no stb
2024. jún. 19. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert inkompetens legbelül még fel nem nőtt felnőttnek kinéző gyerekek vállalnak nevelnek (vagy nem) a valóban még gyerekeket... Az szülők elcseszett viselkedése egymással szemben amit agyerek lát, ilyen önbizalomhiányos, visszajelzés kényszeres kicsit sem önálló gondolkodású legbelűl full bizonytalan fiatalokhoz vezetett. :(
2024. jún. 19. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkozom más pasik méretével. Az enyém teljesen átlagos méret, de soha nem éreztem miatta komplexust, hogy nem 25centis van alattam. Tini korban érdekelt csak a téma, amikor kezdtem fejlődni testileg. 14-15éves koromig méregettem. Tippem, hogy itt is ez a korosztály kérdezgeti állandóan a méreteket.
2024. jún. 19. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:
A férfiaknak ez bevan kódolva, hogy nagyon fontos téma. Emellé a közbeszédben is napi szinten dobálózik mindenki ezekkel, hogy pl egy férfi ha nem elég rámenős valami olyan dologban, aminek semmi köze a szexhez, akkor azt mondják, hogy impotens. Vagy ha valaki BMW-t vesz, hogy biztos kisfarkú. Meg hogy milyen béna az, aki egy nőt nem tud kielégíteni. És ezernyi ilyen példa van, amelyek beégnek a tudatodba. Meg az olyan példák, hogy az ismerősi körödből a legrendesebb és leghűségesebb csaj többéves párkapcsolat után félrelép egy bunkó pasival,csak azért, mert az jobban megdugta.
2024. jún. 19. 15:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!