Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Strandon melyik viselet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandon melyik viselet a legmegalázóbb egy férfi számára?

Figyelt kérdés

2024. jún. 18. 17:31
A kérdező szavazást indított:
férfi tanga
Borat stílusú fürdőruha
női bikini
egyéb
26 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Női bikini izgatna
2024. jún. 18. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
EZ milyen kérdés már megint?
2024. jún. 18. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
te egy..egyszeruen egy ostoba ember vagy,de baszki durván
2024. jún. 18. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Hülyén van fogalmazva a kérdés. Nem is nagyon értem. Egy ruha hogyan lehet megalázó? Nem arra gondoltál, hogy megaláznak beszólnak a strandon az öltözködés miatt!

A férfi tanga csak egy fazon. Sztem strandon elmegy. A Borát stílus nagyon nevetséges. A bikini az milyen? Sima női fürdőalsó, vagy felsővel együtt? Mert a pasiknak általában nincs mellük amit meg kellene támasztani. Biztos, hogy furcsán néznének rád. Erről linkelhetnél valami példát.

2024. jún. 19. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem inkább arra gondolt, hogy egy nő milyen fürdőruhát húzna rá egy férfira, ha az lenne a cél hogy minél inkább megalázza. Szóval hogy miben kellene lennie, miben strandolnának a többi ember között. Én a női bikinit jelölném meg, mivel férfi tanga fazonú fürdőnadrágok így is vannak, csak ritkábbak. Sokan önként is hordják, még ha nálunk ritka is. Ha meg nőiben kéne lennie, az sokkal inkább megalázó.
2024. jún. 19. 12:42
 6/6 anonim ***** válasza:
erre a gondolkodasmodra minden kobold rajott de ertelmezhetetlen
2024. jún. 19. 14:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!