Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki gyerekként megalázva érezte magát ha valahol le
kellett vetkőznie meztelenre?
Igen, uszodába kellett kötelezően járnom. Azért szégyelltem magam, mert dagadt voltam/vagyok.
2024. jún. 18. 10:31
Én mégh voltam kötelező sorozáson többször is, '90 előtt.
Az egyiken mesztelenre kellett vetkőznöm amikor beléptem a nagy terembe. Magasságmérés, vérnyomás mérés, egyszerű orvosi vizsgálatok. Volt nő is a teremben, azt hiszem orvos volt. A végén mesztelenül le kellett ülnöm űgy 7-8 percre egy 3 tagú katonatisztekből álló bizottság elé. Azóta is hánynom kell a Kádár rendszertől ha visszagondolok.
Az egésznek nem volt semmi értelme. Csak arról szólt, hogy érezd magad megalázva.
2024. jún. 18. 10:58
2024. jún. 18. 11:13
Sorkatona szerencsére már nem voltam, de kötelező pszichológiai és egészségügyi vizsgálaton, felmérésen még nekem is részt kellett venni. És igen, ehhez hozzátartozott az is, hogy le kellett vetkőzni meztelenre mindenkinek. Úgy, hogy elég sokan voltak ott egyszerre, férfiak és nők vegyesen. De persze ez nem gyerekként volt, hanem 18 évesen, szóval a kérdés szempontjából nem tudom, mennyire releváns.
2024. jún. 18. 11:27
orvos, vagyis pontosabban a bőrgyógyász elött kellett levetköznöm. Az elég ciki volt, volt egy pár anyajegyem. Most lányom lesz nemsokára soron.
2024. jún. 18. 11:41
Kisgyerekként, 3-4 éves koromig a Balaton parton is egy szál semmiben voltam, az nem zavart, sőt kényelmesebb volt, hogy nincs rajtam a hideg fürdőgatya.
Aztán kamaszkoromban szégyenlős lettem, de nem kerültem olyan helyzetbe, ahol le kellett volna vetkőzni. Ha mégis, akkor azt kellemetlennek éreztem volna, az biztos.
2024. jún. 18. 12:17
Kiskorom óta csapatsportolok így nem okozott sose gondot
2024. jún. 18. 18:59
Több napos osztály kiránduláson mikor zuhanyoztam az osztálytársaim "viccböl" elvették a ruhàimat, és eldugták. Aztàn nem tudtam mit csinálni és sírni kezdtem. Aztàn jött a tanító néni is, meg a másik tanító néni, és ők visszaszerezték a ruháimat. Nagyon megalázó volt. Akkor 9 éves voltam.
2024. jún. 22. 02:01
5 ös, megkímélhetnéd ettől a lányodat…
2024. jún. 22. 10:52
Iskolai vizsgálatra hármasával kellett bemenni, levetkőzni, és pucéran súly, magasság, gerincferdülés stb vizsgálat. Elég megalázó volt.
2024. jún. 22. 10:53