Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton itt aludt a másodunoka testvérem és rajta kaptam, késő este hogy maszturbál, de nála volt az egyik bugyim, nagyon gáz lenne ha ezt megbeszélném vele?
Figyelt kérdés
13 éves, nem tudom hogy hogyan is utaljak rá erre, azt sem akarom, hogy a családban bárki más is megtudja ezt, de ez engem zavar.
Volt már más ilyen helyzetben?
2024. jún. 17. 19:25
51/73 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy nem 😅
2024. jún. 18. 20:02
52/73 anonim válasza:
Akár dicséretnek is vehetnéd! Bizonyára jó nő vagy! Gondolom a srácon kivűl sok pasinak is bejössz!
53/73 anonim válasza:
Én a helyedben ezt kishasználnám és minden lehetséges módon húznám az agyát...
54/73 anonim válasza:
Fhú mennyi élettelen pali kezdett puncsolni a kérdezőnek. :D :D
56/73 anonim válasza:
Nálunk is ez volt , van egy bátyám és öcsém..Nem foglalkoztam vele pasi szokás..N
58/73 anonim válasza:
#56 Öcséd és bátyád is a te bugyidra verte?
60/73 anonim válasza:
#59 csíkos. elől sárga, hátul barna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!