Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, hogy nem szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem szeretem az orgazmus utáni állapotot, ezért inkább nem akarok soha többé elélvezni?

Figyelt kérdés
Kamaszkoromban sokáig nem tudtam elélvezni önkielégítéssel, ezért szerintem hozzászoktam az állandó szexuális feszültséghez, egyben azt a nosztalgia érzetet kelti nekem, hogy még mindig 15 éves kamasz vagyok. Másfél hónap önmegtartóztatás után maszturbáltam pénteken, azóta elég üres az életem. A fogyókúrámat is nehezebben bírom, sokkal lassabban ment vasárnap a futás is, meg a hangulatom is nyomottabb és szombat-vasárnap sokat aludtam. Nem jó ez. Még az a szerencse, hogy szex során nem tudok elélvezni, ezért bennem marad. Prostikkal van csak módom szexelni, de nekem megfelel, ha nem kellek másnak. Most már tényleg az a véleményem, hogy nem kéne maszturbálnom, mert nagyon rossz hatással van rám. Dolgozni se szeretek kielégülés után 2 hétig, mert nincs bennem az az erős szexuális vágy, ami pörget, amiért van értelme felkelni és elmenni dolgozni. 27/F

2024. jún. 17. 13:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Akkor ezzel nem csak én vagyok így.

Mivel elég sokáig kb 17 éves koromig nem kezdtem el maszturbálni megszoktam az önmegtartóztatást és soha ki sem akartam próbálni maszturbációt. De aztán a barátaim rábeszéltek hogy próbáljam ki de sose élveztem igazán. Az utána következő napokban mindig rossz kedvem volt.

Ezek után kisebb nagyobb kihagyásokkal de néha még maszturbáltam.

Majd kicsit több mint egy éve megfogadtam hogy nem teszem többé.

De nem bántam meg, jobb a közérzetem és nincsenek hangulat ingadozásaim.

22F

2024. jún. 17. 19:15
 12/14 anonim ***** válasza:
38%
Akkor hagyj fel a szexel és ennyi. Nem kötelez rá senkise. Azt meg végképp nem értem mi a jó abban h elmész dugni de nem élvezel el 🤣 Csinálod csinálod aztán gondolsz egyet és kiveszed aztán hazamész, ennek sok értelme van.
2024. jún. 18. 07:56
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére szexnél nem tudok elélvezni, így addig megy, amíg el nem fáradok.
2024. jún. 18. 08:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Ébredő aszexualitás
2024. jún. 18. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!