Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora (volt) a legnagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora (volt) a legnagyobb segédeszköz, amit használsz/próbáltál önmagadnak vagy partnerednek, ha a te fétised, miként, mikor hozod szóba partnerednél, v. párod miként állt elő vele?

Figyelt kérdés
Együtt alkalmazva, ki szorgalmazta (jobban), te vagy partnered? Milyen élmény (volt)? Eseti használat volt vagy rá vagy/tok kattanva?

2024. jún. 17. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez már elég súlyos. Én vettem a csajomnak. Ritkán használjuk, de akkor szereti. Utána azt mondja, hogy most legalább 2 hónapig látni sem akarja. :)

2024. jún. 17. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
1. Hmmmm szép darab!
2024. jún. 17. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:

#1 A vastagsága sem semmi! :-o (a feje furcsa viszont) Mennyi megy be a hosszából? Hiszen sokan nagyobbat vesznek, ám nincs igény a teljes méretre.

Ezt valóban párod akarta vagy inkább te találtad ki, hogy tetszene neki? Mondta, célzott rá, hogy ilyen nagyra (is) lenne igénye?

2024. jún. 17. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
1# milyen alkatú a csajod?
2024. jún. 17. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Csak úgy elővettem egyszer. :)) Nem mondott soha semmit, nem célzott ilyesmire, sok játékunk volt már ezelőtt is, de ez a legnagyobb.

Azt mondta először, hogy ezt biztos, hogy nem, de aztán belement, hiszen bármikor abba lehet hagyni. Nem kellett abbahagyni.... :D

A hosszát nyilván nem használjuk ki, túl sok, de nem ez a lényeg. 1-es

2024. jún. 17. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
68%
Egyébként van még ennél nagyobb is eggyel, de azt már nem mertem.
2024. jún. 17. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Még a viszonyunk elején is könnyen tágult nejem izgalmi állapotban. Persze, nem mindig egyformán. Hangulat, behatások, a játék időtartalma, sok minden befolyásolja. Első együttléteknél is bement négy ujjam, sőt, a másik kezem néhány ujja is. (az öklöm nem)

Házaságunk elején vettünk egy három darabos készletet. Kedvence mai napig ebből a szettből egy golyókat formázó dildó. (20 x 2,5 - 4cm) Ennek háromnegyede hatol be átlagosan, de olykor, ha nagyon be van indulva nejem, akkor tövig bemegy.

Most rákerestem a neten, még kapható, pedig, mi jó 15 éve vásároltuk:

[link]

Két szülés után még tágulékonyabb lett, az én szerszámom pár perc behatolás után kevés. Tulajdonképp, én sem érzem őt ekkor. Eleinte volt, hogy az enyém mellé becsúsztattunk a punciba egy dildót a szettől. Ritkán a popsiba én pedig a punciba, vagy fordítva. Ekkor jött az ötlet vásároljunk egy méretesebb játékszert. Ha pedig veszünk nézzünk üregeset, amit felcsatolhatok. Neten rendeltünk egyet. Tapintása klassz, de nagyon rideg, merev műanyagszerű. 28 cm hosszú 5-6 cm átmerővel, de annyira rideg, hogy kevés megy be belőle. (erről nem találtam képet a neten) Ezután személyesen vásároltunk egy élethű King Cock 10 dildót. Az nagyon bevált! Szuper a formája, anyaga, tapintsa, valóan élethű. Teljes hossz: kb. 25,4cm, behelyezhető hossz: kb. 20cm. 5,1 cm átmérője miatt ez nem nagyon megy be tövig nejemnek. Megfogalmazása szerint, pont annyira tölti ki őt, amire néha szüksége van. 😉🤪

[link]

Érdekesség, hogy ha ezt használjuk, nejem pedig már fetreng az élvezettől, akkor a másik nagy, rideg dildó is jobban bemegy. A rekord a fenekében volt, miután az élethű tövig benne járt (állva, a fotel háttámlára hajolva, hátulról) a rideget befogadta legalább 25 centire, alig maradt ki pár centi. 🍆🤪 Kegyetlen izgató még rágondolni is, főként, ahogy ő maga rámozgott, rátolta magát a rajtam lévő felcsatolt hatalmas szerszámra!

Játékszereket nem alkalmazunk gyakran, ezek alkalmai partnerek. Így nem váltak hétköznapivá, megmaradtak az extra játékokra, tüzesebb pillanatokra, kiadósabb menetekre. Amikor időnk és a körülmények is engedik. Pl. amikor nincsenek itthon a csemeték és be vagyunk pörögve.

(Nem kérünk ajánlatokat, nem keresünk partnert! Beszélgetés célú privát jöhet. A linkeket nem reklámcélból osztottam meg, csupán szemléltetésként.)

2024. jún. 18. 19:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!