Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Küldtél-e el már véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldtél-e el már véletlenül képet a farkadról haverodnak, főnöködnek, másnak, akinek nem akartad (pl. kint volt az Asztalon, és becsatoltad mással együtt), hogy történt és mi lett belőle?

Figyelt kérdés
2024. jún. 17. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen, pedig nem szoktam pöcsképeket küldeni, kicsit izgultam is miatta de kérték tőlem hogy küldjek és talán ez miatt is pont hogy annyit őrlődtem hogy most küldjem e vagy ne a végén rossz embernek ment... még az a kis szerencse, - persze így is úgyis rohadtul kínos - hogy elég nagy mérettel rendelkezem így simán előtudtam adni hogy nem az én farkam van a képen hanem a netről van. Nem tudom, nekem valahogy így kevésbé volt ciki :D

Azóta is egyébként jóban vagyok a sráccal akinek küldtem de soha nem beszélünk erről.

2024. jún. 17. 10:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Hú, az kellemetlen lehetett, még jó, hogy ki tudtad magyarázni.
2024. jún. 17. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Egyetlen alkalommal. Másik lánynak mint akinek akartam.
2024. jún. 17. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
13 évesen az akkori barátnőmnek akartam küldeni egy képet és véletlenül az osztálytársamnak is elment :D Nagyon meglepődött és mondta hogy nem nézte volna ki belőlem hogy nekem ekkora van és megkérdezte hogy kíváncsi vagyok-e az ő farkára :D Mondtam hogy igen, és onnantól rájöttem hogy tökre izgató fiukkal is csinálni dolgokat :D Azóta is szoktuk egymásnak küldözgetni a farkunkat és versenyzünk hogy kié nagyobb :D
2024. jún. 17. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem közvetlenül az Asztalra rakom, hanem egy FAROKKÉPEIM nevű mappába.
2024. jún. 17. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is kaptam” véletlenül” ami szerintem nem az volt😅
2024. jún. 17. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is küldtem már véletlenül képet a barát barátnőmnek. Én még soha nem kaptam véletlenül így képet...
2024. jún. 17. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Még sohasem
2024. jún. 17. 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek akartam MMS-ben küldeni. Az anyjának ment...

Válasz: "Nem semmi vagy, az biztos!"

😅

2024. jún. 18. 08:18
 10/10 A kérdező kommentje:
9: Ez nagyon ott van. :D
2024. jún. 18. 10:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!