Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az átlagos pénisz méret felállt állapotban Magyarországon? Milyen az átlagos vastagsága álló állapotban? És a lányok milyen méreteknek örülnek általában?
Átlagos a felmérések szerint 14+-1 centi körül van az európai átlag (csak magyar, mérésen alapuló nincs, de pl német van). Vastagságra 4 centis szélességű, 12 centis átmérőjű lehet az átlag. A nők 17-18 centiset szeretik a legjobban, 13-14 centis kerülettel.
Viszont az hozzátartozik, hogy a mai tiniknek és 20 éveseknek már nagyobb van. Erre felmérés is van, illetve elég ránézni a mai 16-20 évesekre.
Ezt hol olvastad, illetve forrás?
Bár nem ide tartozik, de láttam már én is kétméteres 12 év körüli lányt.
Gondolom/ gondoljuk - egyetemen - is volt téma ez, a sok műkaja, neg a hormon, génkezelt mocskok.
#6 Ha kinyitod a szemed, akkor látszi kelég sok jel. De már volt, hogy egy barátnőm is megjegyezte. Illetve olvatam egy ilyen kutatást is ( [link]
Szinte minden jel erre mutat.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!