Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg igaz e hogy egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz e hogy egy nőnek a kora előre haladtával növekszik a puncija?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy a hüvely mérete. Pl ha egy nő 19 korában már sokat szexel, neki akkor is kisebb a pinája mint egy 30 évesnek aki nem szexelt annyit?
2024. jún. 16. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet benne igazság.
2024. jún. 16. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg ilyent nem hallottam.
2024. jún. 16. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Dehogy növekszik. Az idő előrehaladtával csak az izomzata gyengülhet, ahogy minden más izom- és kötőszövet a testben.
2024. jún. 16. 12:33
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
Inkább a seggük.
2024. jún. 16. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze ahhoz, hogy ki hányszor szexelt ez csak genetika kérdése. Korral az izomszövetek elgyengülnek, elsorvadnak, ezért már nem szorít annyira valaki 40 után, mint mondjuk tini korában. Ez nem jelenti azt, hogy valaki nem lehet még mindig szűk negyven éves korában, illetve tág tizenévesen.
2024. jún. 16. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság egy az egyben.
2024. jún. 16. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor egy 100 éves néninek már bicikli ut is van a pinájában? Gondolkozz!
2024. jún. 16. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:
69%

Az általad használt szó a hüvelyre nem egy szép szó, miért nincs benne a gyakori szűrűjében?

Szerintem aki szült már gyereket, annak lazább a hüvelye.

De fiatal lányoknak is sokszor laza a hüvelye. Ez nagyon változó tud lenni.

Az szerintem sokat elárul, hogy a kb 35 feletti nők szoktak méretfüggők lenni. Nem a 18 éves lányok szoktak minél vastagabb farkat keresni.

2024. jún. 16. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem
2024. jún. 16. 15:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!