Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erényövben élvezés másnak is ennyire nehezen megy?
Évek óta próbálkozom, és egyáltalán nincs már semmi ötletem, hogy hogyan tudnék végre "elfolyni"?
Tegnap egy többes szeánszban, két órán át bitorolták a popsim, ma úgy fáj mindenem, mint még soha. Fenekeltek, kikötöztek, dugtak, kényszerszo**ttak, mindent nagyon élveztem, izgalmi állapotban voltam, de hiába izgatták vibrivel a golyóim, sajnos így sem sikerült elélvezni.
Ket hete nem masztiztam, azóta folyamatosan rajtam az erényöv, mit tudok még csinálni? Szexnél nem vagyok rágörcsölve, de egyedül is ugyanez, hiába lovagolok fél órát dildón, semmi....
Kezdem feladni....
Lehetséges élvezni erényövben!
DE! Pont az a lényege, hogy ne tudj elélvezni!
Nekem is sikerült már.
Minnél szükebb a ketrec annál esélytelenebb talán.
Nekem is kell vibri a golyokhoz és ha gyenge az elem nem is sikerül.
Miért akarsz erényövben elélvezni?
Mármint, nincs értelme, pont az a célja h ne élvezz el, vagy ha mégis, az ruined orgasm legyen. Nekem azért ha hozzányomok egy vibrátort sikerül, de még akkor is ha már 2 hete nem élveztem el, túlzottan felizgulok, akkor van h egy kis fizikai hatásra is elélvezek - de ez a ruined orgasm amúgy kicsit se jó érzés, én kifejezetten utálom, és inkább azon vagyok, h ne élvezzek el ilyenkor..
Aminek szerintem értelme is van az a prosztata milking ("fejés"), ez kellemes érzés és nagyon megkönnyebbülsz utána habár az igazi orgazmus érzés elmarad (dehát pont ez a célod hiszen erényövet hordasz).
Sima anális szextől ez nem mindig jön össze, nekem külön eszköz kell erre a célra (Nexus vagy bármilyen prosztata masszirozó) és sok türelem. De ügyesebb hölgyek kézzel is képesek csodákat tenni. Ha eltalálják a tempót, nyomás a prosztatán, akkor 10-20 percig is tudják tartani, közben folyamatosan csorog ki a sperma. Kicsit olyan mintha pisilnél, kicsit mintha orgazmusod lenne, én nagyon szeretem, és utána, fullosan megkönnyebbülök, pár napra.
Rendes orgazmus sztem max akkor legyen amikor nincs rajtad erényöv. Ha ez ritkán van akkor ritkán van, ebbe bele kell törődni. Gondolom te is önszántadból hordod, szóval kell egy elhatározás is ehhez, az agyadban elfogadni, hogy oké, akkor most x ideig nem fogok elélvezni, és kész.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!