Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok megérzik ha egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok megérzik ha egy fiú szexuális kapcsolatban van?

Figyelt kérdés
Már többször is észrevettem hogy ha van valakim akkor jobban kedvelnek a lányok. De ez csak részben igaz mert nem azt veszik észre hogy van e valakim hanem azt hogy szexuálisan van e valakim. Nincs barátnőm de néha eljárok valakihez és ez után ha más lány közelében vagyok akkor jobban beszélgetnek velem, tesznek olyan megjegyzéseket amik szexuális jellegűek stb de hogy lehet ez? Máskor meg ha nem szexelek 2 hónapig akkor rám se bagóznak. Ez hogy lehet? Pedig ugyan úgy viselkedek mint általában. Ha van itt női kommentelő, ezt magyarázzátok el légyszives
2024. jún. 16. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen mert magabiztosabb vagy.
2024. jún. 16. 08:38
 2/9 A kérdező kommentje:
1# Pedig ugyan úgy viselkedem, ráadásul eléggé antiszociális is vagyok szóval azt sem mondanám hogy sokat beszélgetek nem hogy lányokkal de emberekkel sem ezért nem tudom felfogni hogy hogyan is van ez
2024. jún. 16. 08:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Akár
2024. jún. 16. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Sokan azt hiszik a kapcsolat számít, de nem, a szex.

Egy szex mentes kapcsolatban lévő férfi ugyanúgy “átlátszó”, mint egy olyan, akinek tényleg senkije sincs.

Egy szexkapcsolatban lévő pasit viszont jobban észre vesznek.

Logikus magyarázat nincs rá, része a női misztikumnak.

De szerintem olyat már mindenki tapasztalt, hogy egy nő pl. hátra fordul, mert megérzi, hogy nagyon nézik. Honnan?

2024. jún. 16. 11:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Hm..
2024. jún. 16. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ez hülyeség. Totál véletlenszerű a dolog. Nekem is van olyan időszak, hogy épp senkivel nem beszélek,

máskor meg egyszerre 4-en hajtanak rám. Nem azért, mert kiszagolják a többieket xD

2024. jún. 16. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan nőm, aki mellett mosolyogtak rám más nők a Tescoban. Rendszeresen úgy rángatott el az ott vásárló más nők mellől:)
2024. jún. 16. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Volt hogy asszony megérezte a szeretőm punci ízét a farkamon.
2024. jún. 16. 14:36
 9/9 A kérdező kommentje:

4# hát akkor ezt a dolgot sose fogjuk megérteni mint ahogy a nőket sem :)

Köszi a válaszokat! :)

8# Azért az durva viszont :D Ezért kell zuhanyozni szex után főleg ha párod van

2024. jún. 19. 08:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!