Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itthon igény használt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itthon igény használt zokni, harisnya eladásra?

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket ahol azt írták az illető kb ebből él. Természetesen külföldön. Viszont ez a fétis itthon is létezik gondolom. Amennyiben van ilyenre mód lehetôség akkor ennek mi a módja, menete? Vannak oldalak ahol ilyent el lehet adni?

25L

2024. jún. 15. 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Én képeket már vettem ami lábfétises volt.
2024. jún. 15. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Amerikában minden baromságot el lehet adni. De ott van erre egy fizetőképes piac is. Itt is biztos van olyan aki erre költ de nem hiszem hogy olyan nagyon meglehetne belőle élni
2024. jún. 15. 22:30
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

Engem érdekel már évek óta mint vásárló, de vannak aggályaim is ezzel kapcsolatban.

1. Nős vagyok kicsit számomra megcsalásnak tűnne.

2. Anonim maradnék ami az átvételt megnehezítené.

3. Számomra bizonyíték kellene, hogy hölgy hordta. (Ezzel a fő gond, hogy egy kép 1 pillanatot igazol, tehát "macerás" ennek a megoldása)

4. Számomra fontos lenne, hogy TÉNYLEG "szagos" legyen. (Aki csak lóvé miatt eladogat zoknikat magamfajta perverzeknek ő szerintem a minőséggel nem fog foglalkozni...)

2024. jún. 15. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak személyes találkozóra szoktam fizetni.
2024. jún. 15. 22:53
 5/12 anonim ***** válasza:
vinteden eleg sok hasznalt zokni hirdetes van. mikor egy lathatolag koszos hasznalt feher zoknit 3-4-5 ezerert arul az elado, gyanus hogy mi a celkozonsege, es pl hajlando “budosen” eladni, mosatlanul
2024. jún. 16. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:

Ennek semmi értelme, csak az eladó jár jól, ha vesznek tőle cuccot.

Nem ismeri-, nem látja az adott személy lábát, így nincs is fogalma, mi lehet benne izgató. Másrészt lehet, hogy nem is azt az adott zoknit kapná a "vevő", amit ígérnek neki.

2024. jún. 16. 18:32
 7/12 anonim ***** válasza:

6-os!

De látod mennyi idióta faszi van mégis! Ezért nem lehet már személyes találkozóra nőt találni, mert ilyenekből is tudnak pénzt csinálni.

2024. jún. 16. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem erdekelne:)
2024. jún. 16. 20:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem megélni szeretnék ebből, egyszerű kíváncsiság volt. Illetve amennyiben van rá igény és lehetőség itthon is akár egy kis kávéra való is. Igazából ezzel szerintem senki nem árt senkinek. A vevő jól jár ha ez tetszik Neki. Az eladó meg jól jár mert lett egy kis plusz pénze. Amennyiben van igénye valakinek rá privátban kereshet, mint ahogy a kérdésem után már egy páran. Viszont arról előre szólok, hogy félre írtam, nem kamuzni akartam. 27/L 😇
2024. jún. 16. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi a jelentősége a korodnak? Úgysem fogja megtudni a sok idióta aki ezért fizet neked, hogy valójában mennyi idős vagy.
2024. jún. 16. 22:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!