Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy minél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy minél mocskosabb a szex annál jobb? L

Figyelt kérdés

Eddig számomra teljesen ismeretlen helyre tévedtem a szexualitásomat tekintve és rádöbbentem hogy minél mocskosabb és undibb annál jobban élvezem. Közben persze kicsit elítélem magam amiért ilyet csinálok.

Egy sub lány :)

2024. jún. 14. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
1-es, csak azért nem válaszolok a privátodra, mert beszéltünk korábban, és nem jól sült el, úgyhogy hagyjuk :)
2024. jún. 14. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez esetben nagyon is egyetértek tényleg hagyjuk :)
2024. jún. 14. 17:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem nagyjából az izgat, milyen kis átlagos kinézetű nő vagyok, közben meg a popomban dildoval vagyok a boltban.
2024. jún. 14. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagy szavak gyerekek. A mocskosság, undorítóságok egy széles skála. Ami nektek mocskos az nekem még az előszoba, s nem vagyok beképzel és nagyképű!

Kérdező, ezt ne szégyelld, ameddig mások privátszféráját nem sérted!

Az átlagtól eltérő dolgokat csinálni egy egy olyan érzés ami az önmegvalósítást teljesíti be, s az adja meg az igazi ízét ha ezt mások tudta nélkül csinálhatod, mert a külvilág nem lát olyankor, csak te a külvilágot!

2024. jún. 14. 20:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!