Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy érdemes kezdeni a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes kezdeni a szexet, és mennyi idő múlva válik természetessé?

Figyelt kérdés

30-as férfi vagyok, még szűz. Igen, túl sokáig vártam, van mindenféle lelki bajom, de mégis érzem, hogy egyre inkább közeledik az a pillanat, hogy meglegyen valakivel. Egyszer már elég közel volt, hogy legyen valami, akkor én visszakoztam, mert nagyon taszított a helyzet. De nem tudom ez azért volt-e, mert pont azzal a partnerrel nem akartam, vagy maga a szex volt számomra olyan idegen, hogy ott és akkor kirázott tőle a hideg. Ő egyébként férfi volt. Eléggé zavarosak a vonzalmaim, bizonyos szempontból egyik, más szempontból meg a másik nem vonz. De csak elméletben meg képzelgéseimben, valójában meg ugye nem tudom mi tetszene (azt se tudom, milyen nemmel fogok próbálkozni legközelebb). Most jobban felkészülök, és olyannal próbálom meg, akivel már kialakult vonzalom, de legalább ismeretség, mert az első próbálkozásnál ez érezhetően hiányzott, nem is ismertük egymást (persze az is lehet, hogy simán nem vagyok bi/meleg).

Szóval az érdekelne, hogyan kéne kezdeni? Érdemes lenne esetleg apránként, mondjuk pettinggel, ha már ismerjük egymást valamelyest? És majd ha történik valami, mennyi idő múlva, vagy hány alkalom után nem lesz ez már nagy dolog? Nyilván mindenkinél más, de ha tudtok saját élményt mondani, azt nagyon megköszönném.

2024. jún. 13. 03:51
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
Menj a búzásokhoz !!!
2024. jún. 13. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Inkább pszichológushoz...
2024. jún. 13. 14:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Kik a búzások? Kisgazdapárt? De most komolyan, valami meleg szervezetre gondolsz? (amúgy nem én pontoztalak le)
2024. jún. 13. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát én már 16 éves koromtól szexelek.
2024. jún. 19. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!