Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szentkirályi Alexandra szerintetek is nagyon jó nő ha csak a külsőt nézzük?
Figyelt kérdés
Emberként inkább nem mondok róla semmit, de ha szigorúan csak a külsejét nézzük, akkor szerintem kiemelkedően szexi és szép nő. Pont ezért még nagyobb tragédia hogy mi lett belőle...
Ti hogy látjátok, nektek bejön?
jún. 13. 01:20
1/16 anonim válasza:
Miért, egy csúnya nő lehet legalja politikus, de egy szép nem?
Férfiak kettős mércéje a nők felé...
2/16 A kérdező kommentje:
#1 Nem erről van szó. Csúnya nő se legyen legalja politikus, meg legjobb volna ha senki se volna az. De attól még tény hogy szomorú hogy mivé lett ez a csajszi is.
jún. 13. 01:23
3/16 anonim válasza:
Hat azért nem nagyon jó de jobb az átlagnál és nőies
7/10
4/16 anonim válasza:
Jónak jó, meg szépis, rosszat nem tudnék mondani a külsejéről. De szerintem nem kiemelkedőn szép. Szexisen nem igazán öltözködhet nyilvánosan, ezért szexinek se mondanám. Viszont el tudom képzelni, hogy tud szexi is lenni, de sajnos azt mi nem láthatjuk.
5/16 anonim válasza:
Olyan átlagosan jó. De a személyisége és a habitusa valami hihetetlenül irritál.
8/16 anonim válasza:
Jó átlagos,a nagyon jó azért nem nála kezdődik!
10/16 anonim válasza:
Elég lapos és román. Nem telitalálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!