Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha kikerült rólam intimebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kikerült rólam intimebb kép akkor van bármi esély hogy az eltűnjön az internetről ? A rendőrség tud csinálni bármit ?

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Lehet jelezni. És akkor egy időre leszedik. De az le van mentve már másoknak, vissza fog kerülni a netre. Csak idő kérdése.
2024. jún. 12. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha globális atomtámadás miatt ki is pusztulna az emberiség, nagy eséllyel még akkor is előlehetne kotorni azt a képet valahogy, már ha lenne még valaki aki ért hozzá. Sajnálom, így tervezték az internetet, zseniális találmány, sok-sok előnnyel és hátránnyal.

A rendőrségnek, de sincs hatalma felette.

2024. jún. 12. 19:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy olyan fiúnak küldtem akivel együtt voltam. Ő azt mondja hogy ő nem küldte el senkinek és biztos valaki egy házibuliban nézegette a képeket a telefonján… szóval ilyen teljesen hihetetlen storyval próbálja magyarázni. Őt sem lehet felelősségre vonni ?
2024. jún. 12. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz semmit! Ami a netre felkerül, az ott is marad!
2024. jún. 12. 19:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Fel kell venni a fapofát és bemenni a rendőrségre. Esetleg ügyvédet is vihetsz... A személyiségi jogok védelme nem huszadrendű téma, foglalkozni fognak vele!
2024. jún. 12. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem szabad olyan képet küldeni ahol látszik az arcod.

Arc nélkül bárkinek lehet küldeni mert ha nem lehet felismerni akkor az jó.

2024. jún. 12. 21:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Látnunk kéne a képet, hogy segíteni tudjunk.
2024. jún. 12. 21:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a kép akinek megvan kuldje el nekem 😘
2024. jún. 13. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!