Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista szaunában mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista szaunában mennyire sűrűn járnak fiatal lányok?

Figyelt kérdés
Csak megyünk barátnőkkel benti élményfürdőbe és láttam, hogy ott van ilyen. Sűrűn vannak bent huszonéves lányok? Mert ha csak férfiak és öregek vannak bent, nem szívesen érezném jól magam, hogy mindenki engem néz.
2024. jún. 12. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

SENKI ne legyen biztos hogy a kérdező LÁNY.

És nem vagyok szent fazék, hanem normális épeszű felnőtt, ahhoz nem kell szent fazéknak lenni, hogy a koszos redves segged ne mutogassad! A válaszod jelenteni fogom!!!

2024. jún. 12. 13:34
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
ÉS, inkább lennél szent fazék, mint szemérmetlen, igénytelen becstelen elfajzott dolgokat kereső ember, a társadalom szégyenei azok akik nyilvánosan pucérkodnak, nem véletlenül viszik el a rendőrök a fogdába aki közterületen csinálja... Gyalázat. És aki ép elmével rendelkezik, az szemérmes és nem szent fazék, hanem tudatában van saját bűneinek! Aki pucérkodik, az nincs! Írj privátot, akkor legyen nagy a szád! Ahhoz ne legyél gyáva...
2024. jún. 12. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
65%
A szauna nem szexre való, mindenféle emberek járnak. Nyugodtan menj vagy menjetek be, csak tartsátok be a szauna etikettet ti is, és nem lesz semmi gond. Menjetek köntösben, azt elég közvetlenül a szaunába belépés előtt levenni, és amúgy is vinni kell egy kis törölközőfélét, amire ráülsz, azt magad köré is csavarhatod.
2024. jún. 12. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezö, ha nem akarod hogy bámuljanak ne menj ilyen helyre. Ez nem úgy megy hogy majd te kiválasztod ki ülhet be melléd. 😅 Ha ennyire szemérmes vagy, menj olyan helyre ahol lehet fürdő ruhában lenni, a szauna úgy se veszít semmit az értékéből.

Nem értem ha vki ezen problémázik, minek akar ilyen helyre menni egyáltalán.😂

2024. jún. 12. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
85%

Azért itt nagy tévedések vannak.

Először is nudista szauna nem létezik. A szaunában azért vagyunk meztelenül, mert úgy egészséges. Így nem párolog ki a klór a fürdőruhából és a testfelület is egyenletesen felmelegszik.

Egyszer itt olvastam, hogy a nudista a karácsonyfáját is meztelenül díszíti otthon, a szaunás meg csak a kellemes és egészséges szaunázás miatt meztelen.

Én Kehidára járok szaunázni, ott a következő a "tapasztalat":

- A fiatal korosztály valóban kevesebb, de az nem igaz, hogy csak öregek vannak.

- Inkább a 30-50 év az átlag. De persze emellett vannak huszonévesek és idősek is.

Nem fognak megbámulni a szaunában. Nyilván nem csukott szemmel közlekednek az emberek, látni fogják a meztelen testedet, de bámulni nem fognak, nem is nagyon tud erre figyelni az ember a 90 fokban. Az inkább feltűnő, ha fürdőruha van rajtad.

Ha először szaunázol fürdőruhamentes szaunában, akkor biztos kicsit furcsa lesz, de hozzá fogsz szokni. Nem is akarsz utána már fürdőruhában szaunázni. Először talán tekerd magad köré a lepedőt (ebben az esetben kettőt vigyél, hogy a feneked és a lábad alatt is legyen) aztán majd úgy is leveszed, ha izzadsz már.

Ha nagyon kikerülnéd az esetleges kellemetlenségeket, akkor abba a szauna kabinba menjetek, ahol épp nincs senki sem. Ha meg a barátnőiddel mész, akkor többen lesztek, pláne nem kell semmi rosszra számítani.

Ha van kérdésed szívesen válaszolok.

2024. jún. 12. 13:58
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes módon a hanyatló nyugaton teljesen természetes hogy meztelen szaunázunk mert így a legjobb a hatása. Soha senki nem bámulja a másikat, mindenki ugyanazért van ott. Ellenben kis hazánkban úgy tűnik a kommentek nagyrészéből is meg néhány személyes tapasztalatból is hogy alapvetés hogy bámulnak az emberek és ha te ez ellen megjegyzést teszel akkor érkezik a "minek mentél oda"... Bocs az én krv anyám... Nem érzitek mennyire gáz ez a hozzáállás? Annyira nívótlan a magyar emberek többsége
2024. jún. 12. 14:44
 17/20 anonim ***** válasza:
76%
Szoktak lenni, a legtöbbeket nem zavarta ha véletlenül rápillantottam, teljesen természetesen kezelték a helyzetet.
2024. jún. 12. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Megnéznék és mi van ebbe? Lehet h soha többet nem latt
2024. jún. 12. 16:49
 19/20 Suetonius ***** válasza:
79%

Teljesen egyetértek #15-össel: ha egyszer kipróbálod, akkor utána már nem akarsz fürdőruhában szaunázni. Egyébként férfi vagyok, ha ez bárkinek szempont és 30 évesen, azaz két éve szaunáztam először textilmentesen. :)

Sárvár volt a helyszín, és először eléggé zavarban voltam. Kerestem egy helyet, ahova leraktam a cuccaimat, majd öltözőkabin után néztem... Amikor látom, hogy egy jól karban tartott 50-es nő épp a bugyiját tolta le mellettem. Valószínűleg elvörösödtem, de mondom sebaj, akkor én is így teszek. Gyors zuhany, aztán irány a szaunakabin. Nem kötelező meztelenül lenni, magad köré is csavarhatod, én is így tettem. Ennek az volt az oka, hogy velem szemben ugyanaz az 50-es hölgy üldögélt lazán maga köré tekert lepedővel, amiből elő-előbukkantak mellei, amikor néha az arcát megtörölte. Plusz jól jött a takarás egy esetleges merevedés esetén, mert igen, az egészséges ember úgy van huzalozva, hogy megnézi és értékeli a szépet, így én is - szóval nem akartam kellemetlen helyzetet teremteni.

Aztán még néhány szaunakört végigültem, emberek jöttek mentek, többségükben egyébként meztelenül, így én is nagyon hamar felvettem a ritmust és nem zavartattam magam. Ami jól jött egy kicsivel később, mivel a merülőmedencéből előttem jött ki egy igazi, 40-es évei végén járó szőke puma és kellett koncentrálni, hogy ne bámuljam szemérmetlenül. Jelentem sikerült, mert volt gyerekszobám. :)

Azóta csak textilmentes helyre járok.

2024. jún. 14. 11:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Akit zavar ha megnezik, az ne menjen. Uljon otthon.
2024. jún. 25. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!