Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A kevésbé jóképű, nem kisporto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé jóképű, nem kisportolt férfiaknak miért van ekkora elvárása egy lány külsejével szemben?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nagyon csinos vagyok, de több kritikát hallottam már férfiaktól, hogy az arcom elég pattanásos, fofynék akkor jó alakom is lehetne stb. De ezek a férfiak amúgy nem is adnak magukra, semmi vonzó nincs rajtuk, akkor mi alapján kritizálnak mást, aki valószínű náluk jobbat találna így is?
2024. jún. 12. 12:05
1 2 3
 1/25 Noren1989 ***** válasza:
100%
Az elvàràst, meg a dühös odaszurkàlàst különböztessük meg. Nem egy a kettő.
2024. jún. 12. 12:06
 2/25 anonim ***** válasza:
72%
Pasi függő ez is szerintem...
2024. jún. 12. 12:07
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Ez megy a strandon is,szoktam hallani,ahogy beszélgetnek. Pocakos,szőrös,elhízott,ápolatlan pasik mondják meg,milyen legyen a nő. Tükörbe kéne nézni előbb,vagy csak húzogatni maguknak otthon. L.
2024. jún. 12. 12:08
 4/25 anonim ***** válasza:
10%

Minek nézzék tükörbe mikor semmi sincs ingyen?

Ennyi meglehet venni a nőket nem kellett az érzelem stb!Ott a pénz és kuss.

2024. jún. 12. 12:10
 5/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha kicsit provokáló a kérdés, én csak ezt a réteget akarom kritizálni, nem az összes férfit.
2024. jún. 12. 12:10
 6/25 anonim ***** válasza:
Ez pasi fuggő
2024. jún. 12. 12:11
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én, nem is értem.. Jó, mondjuk azt, átlagos pasi vagyok, de nyilván az idő nyomot hagyott rajtam, de persze ki ne szeretne egy nála jobb nővel lenni, de számomra többet ér, ha a hölgy nehéz helyzetekben is mellettem áll. Az utolsó párkapcsolatomban is, hát, hogy úgymondjam nem volt modell alkatú, de mindenben támogattuk egymást, ráadásul, úgy indult, hogy csak valami laza kapcsolat lesz, de , amikor a "farok" megérkezik, és egy finom ebéddel várja a nő, és a kedvenc sörével, akkor nem az a fontos, hogy milyenek az arányai. Sosem tennék nyilvánosan egy nőre, de senkire sem megjegyzést.
2024. jún. 12. 12:14
 8/25 anonim ***** válasza:
76%

Tipikus. Puzsért is sokan ezért utálják. Ha valaki azt mondja, hogy X és Y a hibád, az még nem jelenti azt, hogy a véleményalkotó tökéletes. Miért hiszitek, hogy van összefüggés? Egy dagadt is fikázhat valakit, hogy mennyire gebe, attól, hogy ő dagadt. Vagy csak az alkothat negatív véleményt, aki jobb nálad? Totál logikai zsákutca.

Ha kikéred a véleményem, lehet én is találnék 2-3 kritikát. De ha azt kérnéd, hogy az enyémeimet soroljam, azonnal lenne még több is. Nincs ezzel semmi baj.

2024. jún. 12. 12:26
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez amúgy fordítva is igaz.

Én azt látom, hogy ha férfiként ismerkednél akkor az elvárások:

Legyél jóképű, izmos, kisportolt, kelljél minden lánynak de csak azt az egyet akard. Legyen jó munkád, lehetőleg ne csak pénzben, de legyen izgalmas, különleges, de ne legyél sokat távol, legyen jó kocsid, magas érzelmi intelligenciád, legyél intelligens, okos, tájékozott, szeresd a gyerekeket és akarj is gyereket. Tudd megteremteni a saját ingatlant (de jobb ha már van).

Nőként: fogadj el olyannak amilyen vagyok.

10/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból elég magas elvárásaim vannak párkeresés terén, de sohasem teszem szóvá az ellenkező nemnek, főleg nem obszcén formában, meg nem beszélem ki mások között. A fentebb leírt viselkedést prolinak tartom. Igyekszem mindenkiben meglátni a szépet, még ha nem is az esetem külsőre az illető. Barátokra is ugyanez vonatkozik.

F

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!