Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túlzásba vinném és ideje...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzásba vinném és ideje feladnom?

Figyelt kérdés

33N vagyok. Párom 44F.

4éve vagyunk együtt. TÖKÉLETES a szexuális életünk.

Sajnos nem élünk együtt és egy ideig nem is fogunk. Nekem van 2 gyerekem és igazán kettesben keveset vagyunk. Ráadásul külföldön dolgozik.

Szeretjük izgatni egymás fantáziáját. Szeretnénk kipróbálni dolgokat de mégsem megy.

Például párcsere, 3as, swinger stb. Ezekre mindre rábólintott és semmit sem eröltettem viszont ha lenne is esély akkor hírtelen stop tábla .

Nem tudom miért nem megy és miért utolsó pillanatban visszakozik.

Párom hetero én biszex vagyok. Imádja a formás nőket és rendszeresen látom ahogy nézi őket. Simán bevennék egy csajt. De akár abban is benne lennék hogy csak végignézzem. Ez van...izgat.

Előttem sok nővel kavart, voltak alkalmi partnerek de nem sok.

Tudom hogy milyen és nem értem miért nem megy ez nekünk.

Egyszer azt mondta hogy fél hogy besül. Ami hülyeség. Tudom mit tud, sosem sült be és a biztonság kedvéért tabikat is vett.

Belementem szextárskeresőkbe , abba is hogy akár a rosszlányokról hívunk egy csajt.

Mindenre rábólint de ismét visszakoz.

Nem érzem hogy eröltetem hisz tudom milyen . Mégssem értem az okot.

Most lesz egy szabad hétvégénk. 3 napot kettesben leszünk és szeretnék lépni ebben az ügyben.

Hotelba nem nagyon hívhatunk partnert így már minden eszembe jutott . Tudtommal Soroksár környékén vannak prostik. Az se zavar ha onnan. Akár csak egy gyors orál. Felizgatnám és befejezné egy csajszi ott.

Hogy tudnám erre vagy bármire rávenni? Ha random hívok egy nőt azt nem tartom jó ötletnek. Nem szereti a váratlan dolgokat.

2024. jún. 11. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha végre amikor újra találkoztok és van kettesben időtök, nem kezded el ezzel hetekkel előtte bombázni, amivel csak elvárásokat raksz mindig rá hanem csak élvezed a vele töltött időt?
2024. jún. 11. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1-essel értek egyet.

Nem is értem, hosszú idő után van 3 napotok (ami azért nem sok, valljuk be) és te inkább oda hívnál egy harmadikat? Én ezt inkább egy szexkapcsolatnak látom köztetek, ami nem baj, csak ne úgy hivatkozz rá, hogy ő a párod.

Amúgy hiába mondod, hogy nem erőlteted, nekem annak tűnik. Főleg hogy már egy útszélit is bevennél, az már nagyon a legalja...

2024. jún. 11. 15:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elöször azt kellene megtudnod, hogy csak fantázia szinten élvezi az "ujdonságaidat", de kérni nem kér belölük? Vagy Szeretné valoban, csak azt az egy lépést nem tudja megtenni? Szerintem a swinger jo ötleted. Ha akartok csak nézelödtök, vagy csak egymással foglalkoztok, de olyan légkörben. Az utszéli szerintem is rossz megoldás mert a kocsi azért szük és kényelmetlen, meg neked volna kedved ilyen körülmények között kinyalni egy csajt akit percekkel ezelött IS idegenek teleélveztek, semmi tisztálkodás, max. pzs?
2024. jún. 11. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, h az előttem szólónak igaza van, és bizony ezek inkább a vörös vonalon túli vágyak, amikről az ember vágyakozik, de aztán nem lépi meg. Mert a rá vágyakozás kell és nem a beteljesülés. Mindazonáltal, nekem úgy tűnik, mégsem teljesen tökéletes a szexuális életetek, mert van némi különbség a vágyak és a meg is tesszük közt, nem?
2024. jún. 12. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagy gyerek.. Amúgy miért ne hívhatnál egy szállásra vendéget? Nyilván, ha "olyan" lány, elmondanád neki, hogy ne úgy öltözzön, nyilván a házirendben szabályozzák, de napközben nem tiltott a vendégek fogadása.. Ülj le vele, és picit finomítva az itteni kérdésed, de tedd fel neki.
2024. jún. 12. 11:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!