Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez a fajta vibrátor jó lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a fajta vibrátor jó lehet egy szűznek?

Figyelt kérdés

[link]

A nagyon szellemes "gyere inkább fel hozzám" válaszok nélkül nagyon jól megvagyok.

A privátok nélkül is.

Ha nem, akkor mit ajánlotok?

2024. jún. 11. 09:49
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
10 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Kérdés, hogy mi a cél.

Ha szeretnéd a szüzességedet megtartani úgy, hogy a szűzhártyád nem szakad (túlságosan), akkor jobb választás lehet, mint az ujjad. Bár linkelt eszköz annyira vékony, hogy kérdéses mekkora élvezetet nyújt, mennyire intenzív a rezgése.

Ha a szüzesség nem számít, talán egy ennél valamivel vastagabb vibrátor kellemesebb élményt nyújthat.

Ha a behatolás nem elvárás, szerintem jó választás lehet egy csiklóvibrátor / léghullámos csiklóizgató is. Rengeteg féle játékszer van, érdemes többet is kipróbálni az ideális megtalálásához.

(Csak jelzem, hogy férfi vagyok, pasik ne kezdjetek privátozni! ;))

2024. jún. 11. 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
79%

Csak alátámasztani tudom a #1-es válaszát, első vibrátornak én sem ajánlanám. Sanszos hogy megveszed, aztán otthon derül ki hogy nem tudod használni vagy neked nem jó.

Én is valamilyen csiklóvibrátort ajánlanék, nekem is ilyen volt annó a legelső játékszerem, és nem bántam meg.

2024. jún. 11. 10:14
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Pasizzál inkább! Hidd el, sokkal jobban jársz! De mindenképpen védekezzetek!
2024. jún. 11. 10:18
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Túl nagy!
2024. jún. 11. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
16%

"A nagyon szellemes "gyere inkább fel hozzám" válaszok nélkül nagyon jól megvagyok.

A privátok nélkül is."

mennyi bajod van....

2024. jún. 11. 10:20
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Annyit még leírhatnál, hogy behatolást szeretnél vagy csikló izgatást.

Csiklóhoz ez teljesen jó, kényelmesen lehet fogni mert hosszú, viszont behatoláshoz nem jó. Pont azért mert vékony, nagyon hamar kevés lesz.

N

2024. jún. 11. 11:02
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Egy szűznek a férjhez menést ajánlom nem a masztis vétkes öncsorbítást... Addig meg a retyizés helyett egy kis kerti munka javallott, annak haszna is van és nemesíti az embert khm.
2024. jún. 11. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
32%

talán kezdetnek mivel több az egyben...

[link]

2024. jún. 11. 11:18
 9/13 A kérdező kommentje:
Na jó, ide nem fogok semmi személyeset leírni, sorra kapom a rosszalló üzeneteket privátban. Semmi értelme, csak fröcsögtök rajta.
2024. jún. 11. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy jó , de lehet nem.

Általában a nők vesznek többet, különbözőeket.

Még ha jó is egy, akkor is kell a változatosság ezért másfélét is venni kell.

Tehát vedd meg és majd meg látod hogy milyen.

De még ha nagyon jó akkor is fogsz venni másfélét is ezután.

2024. jún. 11. 19:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!