Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Merevedési problémák,tadalafil?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merevedési problémák,tadalafil?

Figyelt kérdés

eltelt egy év ismet lassan van egy alakulo kapcsolatom viszont eljutottunk a csók illetve nyali-fagyi részhez de viszont szex lett volna feladta a harcot a katona középen nem allt fel csak kicsit vagy ilyen 60%~osan nem eleg kemeny és mondtam hagyjuk jól fogadta persze ra stresszeltem minden mert első kapcsolatomban 10kmrol meglattam úgy kellett varjak hogy lankadjon mar vegre , viszont most ilyen merevedési zavar féleség volt reggeli merevedésem is 10napbol talan 1-2x ha van egy kicsi , elmentem dokihoz megvizsgalt , stressz uj kapcsolat stb írt egy tadalafil gyogyszert 30p-1ora-al szex elott lassan alkalmam lesz de már most izgulok stresszelek tulgondolok hogy nem mukodik azzal se akkor mi a helyzet?

A kerdesem igazabol az hogy valaki hasznalja es ha igen 10mg biztos eleg? Elotte kipihenten nem tul kajalva kell beszedni? Valakinek volt ilyen ?

22 eves vagyok de ekkora gaz dolog sose tortent… mar nincs random merevedesem se pedig minden nap volt most meg semmi …

2024. jún. 10. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Én használtam és próbáltam már. Nekem nem használt, és igazából nem hozta azt a hatást amit írtak róla. Eddig a legjobb a Kamagra volt ami bevált.
2024. jún. 11. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Eszel elég fehérjét? Sok húst vagy halat minden nap? Mert anélkül természetes,hogy nem megy úgy.

Mért nem vártok még akkor a behatolással? Szokd meg a kezét száját a farkadon,zavarban levés nélkül. Szólj neki,h időre van még szükséged,biztos megérti. Exemet megcsalta az előző barátnője,így voltak gondok ott is. Kb fél évig csak sz.pás volt,aztán rendbejött,ahogy megnyugodott.

2024. jún. 11. 08:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló azt is receprte írnak ki?

2.Mostanaban sportolok viszont lehet igazad van a fehérje így is elég kevés megpróbálom azt is feljebb vinni.

2024. jún. 11. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
34%

Csak receptre lehet ilyen jellegű szereket kapni. A különböző webshopokban kapható kínai macskaszar-darálékot nem biztos, hogy érdemes bevenni. Tetszőleges hatóanyag, tetszőleges mennyiségben, illetve a távol-kelet összes vegyi hulladéka lehet benne mellékesen... a "csak természetes hatóanyagokat tartalmaz" szövegeket nyugadtan felejtsd el. (állni fog tőle a cerka, de bármi lehet benne, értsd ezt szó szerint... bármi).

Szerintem inkább lazíts. Végezz Kegel gyakorlatokat, az sokat segít (YT a barátod). A szexben meg lazábban, ne görcsölj inkább legyetek türelmesek.

2024. jún. 11. 09:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!