Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Gusztustalan az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Gusztustalan az ilyen mellbimbó egy pasin?

Figyelt kérdés
Sajnos "pufi" mellbimbóim vannak, ami nekem nagyon nem tetszik. Nem az a pici pont fajta ami szerintem a tetszetős. Ilyen volt mindig is, apukámnak is ilyen, úgyhogy szerintem genetika. Edzek is így egy kicsit azért a mellizmom vesz fel belőle, de így is azt sem tudom hogy takarjam sokszor. Vannak olyan pólóim amiket nem is hordok, mert látszanak rajta keresztül. Ha fázom, vagy úszok akkor nekem is szépen összemegy picire, ilyenkor kifejezetten tetszik, mert jobban kiemeli a mellizmaim formáját, de ez ugye csak átmeneti.

2024. jún. 10. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ha amúgy nem vagy elhízva.
2024. jún. 10. 20:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Ha valamit, azt nem lehet mondani, hogy el vagyok hízva.
2024. jún. 10. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Dehogy gusztustalan, ne mondj ilyet a saját testedre. Ha valakinek igazán bejössz, akkor nem fogja érdkelni a mellbimbód formája, úgy fogsz neki tetszeni ruha nélkül, ahogy vagy.
2024. jún. 10. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyàltalàn nem zavar!
2024. jún. 10. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is iylen . Sokat küszködtem vele, de már elfogadtam, hogy iylen és kész. Ami érdekes volt ,hogy volt egy pár alkalmas partnerem és neki az első dolga az volt, hogy bekapta és játszott vele . Őt izgatta😆
2024. jún. 11. 06:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát, női mellbimbóban nekem is tetszik az olyan, igazán nem lenne ellenemre, sőt.
2024. jún. 17. 21:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!