Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egészségügyi/Tisztasági betét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészségügyi/Tisztasági betét Fétis férfinak. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Csak Tiszta betéttel természetesen, esetleg néha rajta egy kis fehér, szép anyag! :))

#fétis #Tisztasági, egészségügyi betét #Betét fétis #Férfi betét
2024. jún. 8. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Szóval izgat egy kis természetes folyás egy tisztasági betéten, érdekes dolgaid vannak…:)
2024. jún. 9. 00:23
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Is is. Bár engem leginkább a bugyin keresztüli látványa illetve bugyin keresztüli tapintása izgat.

Így ez amit kérdeztél annyira nem releváns.

2024. jún. 9. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most pontosan nem értem... de elnézést érte.

Tudom kicsit furcsán hangzik én férfiként szoktam ilyet használni.

Van mikor hasmenésem van és olyankor bizony nagyon jó dolog.

És ráadásul ezt nem magamtól jött az ötlet a feleségem mondta. Meg mutatta nekem hogyan használjam. De először nagyon parának gondoltam és azt mondta ne foglalkozz vele úgy sem látja senki. És milyen igaza volt. Nem kell állandóan alsót cserélni.

2024. jún. 9. 07:42
 4/5 A kérdező kommentje:

A fétis alatt azt értem, hogy én is szeretem hordani, férfiként. Minden fajtát, de inkább a nagyobbakat. Ennyi.

De szeretem látni, ha a Páromnak is van benn. (Természetesen tiszta! Semmi perverz, vagy gusztustalan dolog!)

Szeretem simogatni, vagy a hangját hallani séta közben, stb.

2024. jún. 9. 17:01
 5/5 anonim ***** válasza:
92%

Én is használom a tisztasági betétet. Bugyival. F29

Izgi.

aug. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!