Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, milyen gyakran áll fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen gyakran áll fel random a nemi szervetek? Mennyire zavaró?

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
inger nélkül random nagyon ritkán
2024. jún. 8. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Ami biztos, hogy inger nélkül a reggeli "sátorállítás" mindig megvan. Még 48 évesen is...
2024. jún. 8. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gyakran. Nem zavar egyáltalán. :)

31F

2024. jún. 8. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Inger nélkül a reggeleket leszámítva szinte soha, többségben elmúltunk már 13 évesek :D
2024. jún. 8. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Tiniként sokszor volt, de ezt kinövi az ember.
2024. jún. 8. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 30 leszek, velem napi szinten előfordul vezetés közben is akár, vagy ahol épp olyanja van. Lehet akkor velem van a baj?
2024. jún. 8. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Tini vagyok ezerszer :D De ritkán zavaró csak.
2024. jún. 8. 20:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Tinikoromban és a 20as éveim elején akár napi 20 felett is volt spontán erekcióm. Nagyon durva volt, idegesített már, hogy ennyire kanos voltam. Aztán elkezdett jól menni a csajozás, pár év alatt sok nővel dugtam, akkor nagyon sokat nyugodott a testem. Most pedig több éves párkapcsolat után 29 évesen van, hogy napokig nincs spontán merevedésem, reggel sem (aki azt hinné, hogy állandóan dugunk, nem, több év után már örülsz, ha 2 hetente van szex). Ha fel is áll ritkán, nincs az, mint régen, hogy 15 percekig betonkeményen lüktet, hamar lelankad. De mikor kell, feláll mindig és kemény, szóval pont jó így.
2024. jún. 9. 07:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!