Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire jellemző, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire jellemző, hogy elélvezés után már nem is kívánjátok a partnert?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a kanosság mást is el tud vakítani annyira, hogy a olyannal szexeljen, akit igazából nem is kíván kifejezetten? Utána ha már meg volt az élvezés, akkor tudatosul, hogy valóban jó volt vele vagy az, hogy igazából nem is kívánná alapvetően az illetőt

27/f

2024. jún. 8. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Létezik ilyen.
2024. jún. 8. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen van olyan kiéhezettségi fok (főleg ha még pia is van hozzá), amikor már azt is megdugod akit amúgy nem kívánnál. Nyilvánvalóan élvezés után igen gyorsan csökken a lelkesedés. Ha viszont olyan csajjal vagy aki kimondottan tetszik, vonzó a személyisége is azzal találkozni akarsz utána mielőbb.
2024. jún. 8. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam akkor volt ilyen, amikor a csaj utána közölte, hogy remélhetőleg nem leszek apa, előtte azt kamuzta, hogy szed gyógyszert, de mint kiderült, utána vett esemény utánit, na ez kiábrándító.
2024. jún. 8. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a természetes. Így lettünk megalkotva. A férfiaknál a szexuális együttlét funkciója az utód nemzés. Ösztönösen történik ez a dolog. Amint megtörtént az orgazmus már nem a szexen jár az eszed, hanem az életben maradáson.
2024. jún. 8. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
50%

Nem csak ezért.

A szex kiszedi a nőből az előző spermát. Kell lennie egy kis szünetnek, amikor nem jó, ha kívánod őt.

2024. jún. 8. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Élvezés után a férfiak szexuális vágya kb nullára csökken. Ez részben evoluciós védelem, mert a himek kb halálra szexelnék magukat. De minimum addig csinálnák, amig egy ragadózó el nem kapja a párt.

És a férfiak úgy vannak kitalálva, hogy kb mindenkivel szexelni akarjanak.

2024. jún. 9. 04:02
 7/9 gabor49 ***** válasza:
igen ez igy van
2024. jún. 9. 05:46
 8/9 Fulár ***** válasza:
50%

Négyes és hatos tökéletesen összefoglalta!

Én 12 évet nyomtam le az exemmel.Mâr egy éve szétmentünk és azóta nem is voltam senkivel.Ku vâzâs nâlam nem opció.

Mâr ott tartok,hogy szégyellem magam.Amikor ballagunk ki melóból és egy csajon rövid naci van és látom a combjait már végem van.Mâr elkezdtem stírőlni a khm....nem túl szép lânyokat is.Sőt!Mâr nézegettem a seggét a majdnem 60 éves szomszéd alkoholista öreglânynak is amikor a kertben bíbelődött.Úgy lógnak a csö sei,hogy simân âtdobhatnâ őket a vâlla fölött...Szóval igen.Az ember lejjebb rakja a lécet ha hâghatnékja támad.

2024. jún. 9. 06:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Lenyugszik a test magömlés után. Igen, orgazmus előtt mámorban vagyunk egy kicsit, de mondjuk én alapból nem feküdtem össze a kapcsolatom előtt sem olyancsajjal, aki nagyon nem tetszett.
2024. jún. 9. 07:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!