Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális az ha idősebb pasikho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha idősebb pasikhoz vonzódok?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és hát azt vettem észre hogy az idősebb pasik jobban megfognak.volt egy 2 éves kapcsolatom egy nálam 5 évvel idősebb pasival.Jól kijöttünk igazából.Esküvő is lett volna. Csak kiderült hogy megcsalt. Amit természetesen nem tudtam elfogadni. Így vége lett. 1 éve nincs senkim. Most kezdtem el ismerkedni. Vagyis próbálok. De a korombeli fiúk abszolút nem izgatnak. Inkább az ilyen 30+-os férfiak jönnek be. Az ismerőseim szerint gáz. De én ha egyszerűen így vagyok boldog.
2024. jún. 8. 02:27
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
43%
Okééé.
2024. jún. 8. 02:50
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Normális, nem vagy ezzel egyedül. Azzal meg ne törődj aki kritizál ezért. Ha te eddig csak idősebbel érezted magad boldognak, akkor valósítsd meg az álmaid!
2024. jún. 8. 03:11
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Ok, mehet
2024. jún. 8. 04:25
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
R.I.P. a postaládádnak
2024. jún. 8. 05:47
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Oke johetsz

40 F

2024. jún. 8. 06:26
 6/12 NemFogodKitalálni ***** válasza:
68%

Szerintem normális. Sok ilyen nő van, többek közt én is. Volt egy 5,5 évig tartó kapcsolatom, 6 évvel volt nálam idősebb. De ő is, meg a haverjai is (vele egyidősek) nekem olyan gyerekesek voltak, hogy néha ciki volt velük nyilvános helyen megjelenni… nem beszélve arról, hogy önállóan semmit nem tudott megcsinálni, mint valami pár éves gyerek. 6 évvel voltam fiatalabb nála, de mindent a szájába kellett rágni, mert egyedül képtelen volt bármire…

Mostani párom (aki lassan a férjem), 13 évvel idősebb nálam. Először ő sokallta ezt a korkülönbséget, de idővel rájött, hogy érettségileg meg gondolkodásilag ugyan ott vagyok ahol ő, így nagyon jól kijövünk egymással, boldogok vagyunk együtt, a kapcsolatunk pedig kiegyensúlyozott, minden tökéletesen működik köztünk.

27N

2024. jún. 8. 06:26
 7/12 anonim ***** válasza:
20%

Jajj,minden huszonéves lány ezzel jön,hogy ők mennyivel érettebbek a korukbeli pasiknál.

Dehogy vagytok érettebbek, csak jóval több partnert tudtok magatoknak találni,mivel nők vagytok.

2024. jún. 8. 06:31
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

Szia.

Igen nolmáris.

Nálam is ez a felállás.

Párom 50 én 29 teljesen jól kijövünk mindentéren.

Valószinüleg nálad is az a helyzet hogy ugye ő már érettebb s sokkal élettapasztaltabb mint a korodbeliek s neked erre van szükséged nem suttyó kis éretlenekre.

De nem biztos hogy attól mert idősebb érett a gondolkodása is ezt is ugye lelehet róla is szürni lásd 1.2 hozzá szóló..

Férfi hozzá szólók :már pedig van olyan hogy egy fiatal korához képest sokkal érettebb gondolkodásu.

2024. jún. 8. 06:49
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Semmi baj veled. Ilyen az ízlésed. F.
2024. jún. 8. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a fiatalabb nők jönnek be, ne hallgass senkire..
2024. jún. 8. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!