Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális szolgáltatás pénzért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális szolgáltatás pénzért 18 alatt? Mi a véleményetek erről a dologról?

Figyelt kérdés

2024. jún. 7. 23:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Nézz ide.. Alapjában véve senkit nem szeretne kihasználni az ember, még régen, megismerkedtem itt egy fiatal lánnyal, olyan támogatói kapcsolatra, és mikor személyesen találkoztunk, akkor mondta el, hogy pár hónap kell csak még, de nincs 18. Azért még párszor rákérdeztem, hogy valóban szeretné-e, de érett volt a hozzáállása.
2024. jún. 8. 09:06
 12/19 Noren1989 ***** válasza:
18%

#10, te szimplàn hülye vagy.

Azok a rosszlànyok màr régen nagylànyok.

18-22=24-36

Remélem segítettem a szellemi fejlődésedben, vagy legalàbb a kormeghatàrozàsban.

#prick

2024. jún. 8. 09:08
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Illegális.
2024. jún. 8. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Törvénytelen. Érdemes megvárni azt a 18. életévet.
2024. jún. 8. 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

Aki fizet 18 év alattinak a szexért, az a Btk. szerint büntetendő. A büntetési tétel alapesetben 2-8 év, különös visszaesőként 5-10 év.

Itt a vonatkozó rész:

Gyermekprostitúció kihasználása

203. § [...]

(2) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel való szexuális cselekményért ellenszolgáltatást nyújt, bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

[...]

(5) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a gyermekprostitúció kihasználását különös visszaesőként követik el.

2024. jún. 10. 17:25
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy voltam mint a 11-es válaszoló. Itt az oldalon írt rám egy fiatalkorú lány , aki támogatót keresett.

Szerintem bármelyik szereplő is lennél a történetben, ezt el kell felejteni.

Ha te vagy a fiatalkorú lány, akkor egyrészt rohadt veszélyes dolog ez, főleg a mai világban, amikor a közösségi médiákon keresztül simán el tudnak jutni a családtagjaidhoz, barátaidhoz. Másrészt ha te kínálod a szolgáltatást akkor ugyanúgy böntethető vagy ha már betöltötted a 14 évet, de még nem vagy 18. Arról nem is beszélve, hogy fiatalkorú lányként még annyira sok pénzre nem lehet szükséged, hogy ilyesmire kelljen vetemedned.

Ha meg te vagy a férfi, akkor főleg büntethető vagy ha 18 alattinak fizetsz szexért. A másik dolog meg, hogy mi van ha elkezd utána zsarolni a lány?

2024. jún. 12. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
15 : El kell törölni az ilyen degenerált törvényeket, és azt kell megbüntetni aki merészel ilyen elmebeteg törvényeket kitalálni.
2024. jún. 12. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Hiába törvénytelen, hiába büntetendő, létező dolog!
2024. jún. 12. 20:41
 19/19 anonim ***** válasza:
35%
#17: Fogd bátran a pedofilok pártját, manapság már úgyis az a trendi... Le lehet pontozni a 15-ös válaszomat (amiben puszta tényként leírtam a feltett kérdésre vonatkozó jogszabályt), de ez a lepontozgatás csak azt mutatja, hogy mennyi pedofilsimogató van ezen az oldalon (is)!
2024. jún. 12. 20:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!