Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan fiúk/férfiak segítséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan fiúk/férfiak segítséget kérném akik szeretik és kedvelik a nagydarab nőket 120-160kg Hogy szeretitek a szexet?

Figyelt kérdés

Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mit szerettek az ágyban? Mi izgat titeket?

pl mit csináljon a csaj vagy ti mit csináltok vele?

Ötletekre lennék kivancsi, hogy én is fel tudjam használni az ágyban

2024. jún. 7. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Kovácsolt ágy
2024. jún. 7. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Hát őőőőő talán kutyába, hogy ne láthassam a hatalmas belét, csak az óriási seggét. Jobbat nem tudok elképzelni.
2024. jún. 7. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt hogy megdughasdam fenékbe és üljőn rám.
2024. jún. 7. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
2%
Az nem jó, mert a súlytól szűkülne, összenyomódnának az ereid és vérkeringésed változásától nem lenne erekciód. :)
2024. jún. 7. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp kutyában próbálnam meg először. Utána pedig úgy meglovagoltatnam hogy szetesne az ágy:)
2024. jún. 7. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szeretem misszionárius pózban is, úgy könnyebben hozzá lehet férni a nagy hájas pocikájához meg a csecsekhez. ;)
2024. jún. 7. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Haton fexik és ida-oda mozog a háj meg gigantikus mellek is de azok inkabb oldalt vannak.

Aztán fölé gugolok és az arcára élvezek.

2024. jún. 7. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt 140 kg-os szexpartnerem, imádtam. Rendkívül szenvedélyes volt, ettől volt jó az egész. Zéró gátlásosság és szégyen a súlya miatt. Ha egy csaj szégyenlős az ágyban, az elrontja az egészet, ez az egyik legfontosabb dolog. Amúgy nem csináltunk különösebb extrákat, de amit csináltunk, azt nagyon szenvedélyesen. A ciciszex persze kihagyhatatlan ha méretesek a keblek, és neki az volt.
2024. jún. 8. 06:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem 133 körül van, imádom vele a szexet.

Szeretem mindenét "gyurmázni". Nem hátráltat semmiben a súlya, mindent és mindenhogyan csinálunk :)

2024. jún. 8. 17:59

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!