Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki sokat edz, jó alakja van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tilinkó kérdése:

Aki sokat edz, jó alakja van, szereti magát megmutatni fürdőruhában, vagy akár meztelenül?

Figyelt kérdés

jún. 7. 08:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen jobban érzem magam a testembe és szívesen hordok fürdő ruhát illetve veszek fel testre simuló ruhát
jún. 7. 08:47
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Elégedett vagyok a testemmel és szívesen vagyok fürdőruhában, de azért, mert kényelmes, nem azért, hogy mutogassam magam.
jún. 7. 08:48
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Elfelejtettem írni, hogy nem kérek privát üzenetet és nem fogok válaszolni egyre sem. Igen, sportolok, igen, van párom, nem, nem érdekel se képcsere, videóhívás, se alkalmi, se szexkapcsolat, se semmi más.

#2-es voltam

jún. 7. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
42%

Igen, szeretem ha megnéznek.

Jó testem van és nem vagyok szégyenlős abszolút. Meztelenül sem, pedig lankadtan nincs vmi nagy farkam.

Sok lánynak és fiúnak így is tetszem szerencsére! ;)

jún. 7. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Edzem, sportos testem van,megnéz minden csaj a strandon.
jún. 7. 10:37
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Igen.
jún. 7. 15:06
 7/15 Á.Zoli ***** válasza:
69%
Jó érzés látni a lopott tekinteteken az elismerést
jún. 8. 13:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy pozitiv tulajdonságod, nyilván meg akarod mutatni, mert büszke vagy rá.
aug. 4. 19:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Meztelenül is láthat, aki szeretne.
szept. 15. 11:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen,tény,hogy ez is benne van.
szept. 16. 12:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!