Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit mondjak a barátomnak hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak a barátomnak hogy jobban odafigyeljen rám? Miért nem juttat el az orgazmusig?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, 5 éve van párkapcsolatom. Sajnos a barátom nagyon türelmetlen és sosem juttat el az orgazmusig. Mit mondjak neki hogy tőbb időt fordítson rám e téren?? - és ne az legyen hogy ő (úgymond) "elmegy" velem meg lesz ami lesz?? Tényleg mindent megteszek érte hogy neki jó legyen, de ő ideges ha én nem "megyek el" olyan gyorsan és akkor már kénytelen vagyok azt mondani hogy jól van inkább hagyd abba.. És sajnos olyankor nem azt mondja hogy___Azt szeretném hogy neked is jó legyen___ Hanem tényleg abba hagya.. Szóval valahogy nem is akar tenni érte hogy nekem jó legyen.. Kérlek segítsetek mit csináljak, tanácstalan vagyok!!
2009. jan. 5. 22:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Reméljük nem ilyen típus a barátod, csak veled szokta meg.

Ne hagyd rá legközelebb, neked is jogod van az élvezetes szexhez.

2009. jan. 5. 22:42
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakozom az előttem szólohoz, de ha már tényleg nem tudsz vele mit csinálni, hát nem is tudom, mond el neki, a szó sok mindennen segít!

Ha tök jó fej, és normális akkor hát megérti. Mondd meg neki, hogy neked nem jó, mondd neki, hogy mondjuk pl.: izgasson a szájával meg közben az ujjaival, vagy mondjuk játszon egy kicsit a péniszével benned, ezzel megtalálhatja a G pontodat, és hát akkor úgyis te mész el előbb :D Jobbik esetben.

Vagy próbáld ki, hogy izgasd magad fel, legyél készen, mire őt készítenéd elő, csalj egy kicsit!

Sok Sikert!

Üdv. Dinus :)

2009. jan. 5. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy ezzel a fiúval jársz 5 éve? Régen is ilyen volt? Ha nem, akkor megunt téged és csak a saját igényeinek kielégítésére használ. Én dobnám az ilyen pasit.

Állj elé, és mondd el, mennyire zavar ez téged. Ha nem változik, szakíts vele.

Egy kapcsolatban alapnak kéne lenni, hogy odafigyelsz a párod igényeire is, nem csak a sajátodéra. Aki erre nem képes, az nem érett egy komoly kapcsolatra és nem is szereti a párját. Én nem erőltetném az ilyen kapcsolatot.

Ha nem akarod elhagyni emiatt a párod, vond meg tőle a szexet. Vagy szakítsd meg a szexet, mielőtt elmenne. Majd rájön, hogy te milyen szarul érzed magad mindig ebben a szituban.

Szerintem nem azzal kell megoldani a problémát, hogy te felizgatod magad és úgy hatol beléd. Ez nem fogja megoldani a problémát, csak a párod dolgát könnyíted meg még jobban, te ettől nem fogod jobban érezni magad.

2009. jan. 5. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is teljesen ugyanígy voltam ahogy Te, én 22 vagyok, a barátom 28 és 4 éve vagyunk együtt. eddig soha nem tudtam elmenni, mert a barátomra vártam, hogy ő elégítsen ki, de ez nem jött össze. Így vettem a fáradtságot és saját kezemmel csináltam magamnak, közben irányítottam szavakkal, hogy most nagyon lassan, beljebb stb. és összejött a dolog. Azóta már könnyebben megy elmenni, főleg, hogy egyszer sikerült, így jobbanellazulok. Igaz most sem tudok mindig elmenni, csak ritkán, de nem vagyok telhetetlen, kezdetnek ez is jó. Szóval lehet barátod úgy érzi, hogy béna, hogy nem tud eljuttatni a csúcsra, égőnek érzi előtted és azért nem csinálja Neked, tudod az emberek szeretnek elmenekülni a kudarcok elől és meg sem próbálni. Mond meg neki, hogy csinálja nagyon lassan, közben izgasd magad kézzel! Így ő sem megy el(remélhetőleg) olyan hamar, minta gyorsan csinálná. És mond meg neki, hogy ha érzi, hogy nemsoká elmegy, álljon le, de hagyja benned, és csókolgasson meg lihegjen a füledbe. Remélem sikerül összehoznotok!
2009. jan. 5. 23:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen nemtörődöm pasit simán otthagynék!Az én exem is ilyen volt, 3 évig húztuk,aztán elegem lett és otthagytam!A jelenlegi páromnak az én élvezetem az első,és így tökéletes!
2009. jan. 6. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én barátom kb. 40-50 percet szokott meg :DD meglepődik, hogy én 10 perc alatt elmegyek. :)

Szerintem nem nagyon érdekled őt, csak használ téged.

Ha egyébként kedves aranyos veled akkor beszéljétek meg, ha nem olyan meseszép ez a kapcsolat, akkor pedig hagyd ott a francba. Találsz jobbat nála, hidd el. Vannak olyan szexisten pasik, hogy huhh :)

2009. jan. 6. 04:46
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem beszéljétek meg,hogy előbb ő csak veled foglalkozik,és ha te elmentél utána te ő vele.ha igy neki nem felel meg,akkor azt mondd neki,hogy csá!de örökre!hidd el lesz olyan ffi,aki csak beteszi és sorozatos orgazmusod lesz.
2009. jan. 6. 10:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket!!
2009. jan. 6. 12:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!