Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a barátomnak hogy jobban odafigyeljen rám? Miért nem juttat el az orgazmusig?
Reméljük nem ilyen típus a barátod, csak veled szokta meg.
Ne hagyd rá legközelebb, neked is jogod van az élvezetes szexhez.
Szia!
Csatlakozom az előttem szólohoz, de ha már tényleg nem tudsz vele mit csinálni, hát nem is tudom, mond el neki, a szó sok mindennen segít!
Ha tök jó fej, és normális akkor hát megérti. Mondd meg neki, hogy neked nem jó, mondd neki, hogy mondjuk pl.: izgasson a szájával meg közben az ujjaival, vagy mondjuk játszon egy kicsit a péniszével benned, ezzel megtalálhatja a G pontodat, és hát akkor úgyis te mész el előbb :D Jobbik esetben.
Vagy próbáld ki, hogy izgasd magad fel, legyél készen, mire őt készítenéd elő, csalj egy kicsit!
Sok Sikert!
Üdv. Dinus :)
Jól értem, hogy ezzel a fiúval jársz 5 éve? Régen is ilyen volt? Ha nem, akkor megunt téged és csak a saját igényeinek kielégítésére használ. Én dobnám az ilyen pasit.
Állj elé, és mondd el, mennyire zavar ez téged. Ha nem változik, szakíts vele.
Egy kapcsolatban alapnak kéne lenni, hogy odafigyelsz a párod igényeire is, nem csak a sajátodéra. Aki erre nem képes, az nem érett egy komoly kapcsolatra és nem is szereti a párját. Én nem erőltetném az ilyen kapcsolatot.
Ha nem akarod elhagyni emiatt a párod, vond meg tőle a szexet. Vagy szakítsd meg a szexet, mielőtt elmenne. Majd rájön, hogy te milyen szarul érzed magad mindig ebben a szituban.
Szerintem nem azzal kell megoldani a problémát, hogy te felizgatod magad és úgy hatol beléd. Ez nem fogja megoldani a problémát, csak a párod dolgát könnyíted meg még jobban, te ettől nem fogod jobban érezni magad.
Az én barátom kb. 40-50 percet szokott meg :DD meglepődik, hogy én 10 perc alatt elmegyek. :)
Szerintem nem nagyon érdekled őt, csak használ téged.
Ha egyébként kedves aranyos veled akkor beszéljétek meg, ha nem olyan meseszép ez a kapcsolat, akkor pedig hagyd ott a francba. Találsz jobbat nála, hidd el. Vannak olyan szexisten pasik, hogy huhh :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!