Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen legyen az első szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen legyen az első szex?

Figyelt kérdés

Még túlzottan nem aktuális, de megismertem egy lányt, akivel nagyon komolyra fordulhatnak a dolgok. Mindkettőnknek első lesz ha lesz és azt akarom hogy emlékezetes maradjon :).

Hallottam már arról hogy mindig a másik érdekét kell nézni, ez persze természetes. Azt is hallottam hogy legyen jó hosszú az előjáték, mivel ugye ez ilyenkor még jobban fájhat neki :( , meg amúgy is.

Ha kérhetem tapasztaltak írjanak elsősorban. Mit tanácsoltok, mit kerüljek és mi az amire nagy hangsúlyt fektessek?

Előre is köszi a komoly és nem troll válaszokat :)

2024. jún. 5. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Ha szeret ,mindegy mit csinalsz,majd alakultok ,ha nem szeret,akkor jon a fajdalommal egyebekkel. Ha nem osszeillo a meretetetek,akkor mindenkepp fajni fog neki pokolian. Ott majd eldol,mennyire eros a szerelme.
2024. jún. 6. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
49%

Jézusom 1-es, téged ki bántott?:D

Fontos szerintem, hogy előtte beszélgessetek róla. Ha például az önkielégítésről való beszélgetés nagyon “kínos” nektek, akkor még nincs itt az idő.

Közben is kommunikáljatok, nem feltétlen mindig mondatokkal, de ezt érezni fogod. Viszont nem ciki megkérdezni, pl hogy “levehetem a melltartód?” Vagy ilyesmi. Ha még valami nem komfortos azt ne csináljátok, nem muszáj elsőre, ne stresszlejetek rá, hogy márpedig holnap már nem szűzen kelek fel, csak élvezzétek azt és annyit amennyi jól esik. Ha a behatolásról van szó, akkor izgasd sokat. Csókod végig, mondja el hol esik jól, ha esetleg tudja hol van erogén zónája. Nyugodtan mutassa meg, hogyan szokott masztizni, és utána te is csinálhatod úgy, vagy nyalhatod is, és figyeld a reakcióit. Szokta-e magát ujjazni, ha igen, hogyan? Te is megteheted. Ha mind ezt megteszitek és élvezitek elég nedvesnek kell lennie, főleg ha korábban már volt csiklói orgazmusa. Ha elég nedves, akkor óvatosan beteheted, és figyeld hogy reagál, kommunikáljatok, hogy hogy esik nektek, tempo, minden. Jó szórakozást.:)

2024. jún. 6. 01:20
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Egyetértek az előttem szóló al, de kiegeszitenem. Az első behatolás előtt a lány feküdjön hanyatt és jól tárja szét a lábait. Így tagulni fog és könnyebb és kevésbé fájdalmas lesz a behatolas, de az is lehet, hogy egyáltalán nem fog fájni, vagy vérezni.
2024. jún. 6. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyújts gyertyàt, szirmok az àgyra,esetleg készìts be egy pezsgőt is :D Ezeket szeretik a csajok. De amúgy maga a szex nem ettől lesz emlékezetes hanem hogy az első. Akàrhogy is sikerül arra mindig fogsz emlékezni. Hajrá 😉
2024. jún. 7. 05:09

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!