Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem meg a férjemm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg a férjemmel hogy ne lépjen ki ebből az életstílusból?

Figyelt kérdés

Kedves Hölgyek, nem könnyű erről írni de erőt veszek magamon.

A férjemmel 2 éve vagyunk házasok és az ő kívánságára bevontunk házibarátot a szexuális életünkbe, van aki bull-nak hívja. Ez a kezdeményezésére történt, mert vannak bizonyos fétisei, fantáziái amit így szeretett volna megvalósítani. Időközben eltelt 1 év és én is megszerettem ezt az életformát, szabadságot, plusz fűszer a szexben. Most a férjem próbál visszatáncolni és leépíteni a dolgokat amit én nem szeretnék, de megindokolni sem tudja a döntését. Volt már valaki hasonló helyzetben?

N27

2024. jún. 5. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát mindenekelőtt tudnu kéne miért akarja abbahagyni? Főleg ha ő kezdeményezte. De ha megindokolni se tudja úgy nehéz. Mindenképp meg kéne beszélni mi baja így ezy éve után vagy miért pont most akarja abbahagyni.

Tudom, hogy hülye tanács meg nehéz de mindenképpen alaposan meg kéne beszélni vele, hogy mi baja van.

2024. jún. 5. 12:02
 2/11 A kérdező kommentje:
azt hiszem az is zavarja, hogy párhuzamosan 3 házibarátunk van, azért ennyi mert mindegyikük kapcsaolatban él és viszonylag ritkán érnek rá. Nyilván sejtem mi lehet a gond, az önbecsülése stb. de eleve az ő kívánsága teljesült ezzel.
2024. jún. 5. 12:25
 3/11 Mélybenyomás ***** válasza:
Lehet, hogy már bele unt és már kezdi zavarni, hogy más férfiakkal is szexelsz.. Gondolom mikor mág elkeztétek izgató volt számára most meg már nem szeretné , hogy mással is legyél.. De azért megkérdezném tőle a helyedbe, hogy miért akarja, hogy vége legyen a házibarátokkal való szexnek..
2024. jún. 5. 12:29
 4/11 A kérdező kommentje:
próbáltam megbeszélni de indig csak azt mondogatja hogy elég volt ennyi, már nem akarja. Kérdeztem hogy miért, nem élvezted, azt válaszolta, de igen nagyon, akkor meg nem értem... no logic.
2024. jún. 5. 12:31
 5/11 Mélybenyomás ***** válasza:
Amúgy számodra jó ez a felállás, hogy néha nmásokat is bevontok? Gondolom igen, hisz azért nem szeretnéd, hogy vége legyen.. Vagy nem lehet, hogy ő azt hiszi, hogy valamelyik házibaráttal többet éreztek egymás iránt és ez zavarja?
2024. jún. 5. 12:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Milyen gyakran vagy mással?

AZ nem felel meg neki, higy ritkábban vagy kevesebb pasival?

Vele jó a szex amúgy? Nem lehet, hogy attól fél, uogy mással jobb és fél, hogy elveszít?

2024. jún. 5. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet elég lenne neki ritkábban és egy házibarát.
2024. jún. 5. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Váltsunk házaspárt! 😀

Az én feleségemet már 12 éve nem tudom rászedni ilyesmire pedig rettentően izgat a dolog.

Mit nem adnék egy ilyen nőért mint Te vagy!l

2024. jún. 5. 14:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem az a gond, hogy úgy érzi, kezd kicsúszni az irányítás a kezéből?
2024. jún. 5. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudhatná hogy úgy is csalni fogod mert rászoktál és megtetszett...
2024. jún. 5. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!