Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz punci máshogy néz ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz punci máshogy néz ki mint egy sok pasival volt punci?

Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 19:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Milyen hülyeség már, ez az ellentétbe állítás, mert ha az lenne a kérdés, hgoy egy olyan puncihoz képest, amiben többször volt farok, lenne értelme.
2024. jún. 4. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Ugyan olyan.
2024. jún. 4. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Általában máshogyan. Gondolj a szüzhártyára. Egyébként miért nézne ki máshogy?
2024. jún. 4. 19:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Sok dörzsöléstöl
2024. jún. 4. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
21%
Amelyikben a fél város megfordult az ilyen tipikus facebook meg insta szépségkirálynő típusok azoknál kicsit lötyög ha beteszed.Mert már tág.
2024. jún. 4. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Ja, hogy a "Sok dörzsöléstöl"? Szikrázik mint az ebonit rud a fizikai kisérletben?
2024. jún. 4. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Ez a kérdés úgy klisé ahogy van.

1. Egy szűz lány is lehet tág, ez a hüvely genetikája.

2. Ha egy nő 100 partnerrel volt egyszer, vagy 1 partnerrel 100szor az technikailag ugyan az, mégis az egyik “szét van k.rva” a másik meg esetleg még tapasztalatlannak is van nevezve.

3. Nehezen tud egy nő a sok szextől kitágulni, mivel a hüvely elég rugalmas. Bocs ha ez durva nektek, de ki tud rajta jönni egy gyerek, majd visszaszűkül egy idő alatt normálisra.

4. Az hogy valakinek salátás, baba, kilógó kisajak, vagy bármi másmilyen puncija van szintén genetika.

20N

2024. jún. 4. 20:08
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

4. " Sok dörzsöléstöl "

Te se szexeltél még életedben.

2024. jún. 4. 20:13
 9/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
74%

“Sok dörzsöléstöl”

Nem tudom, én nem szoktam dörzsölni a puncimat. És a párom farka sem dörzsöli a hüvelyemet, mivel kellően (sőt, túlságosan is) nedves vagyok mindig, így képtelenség dörzsölni.

27N

2024. jún. 4. 20:26
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Ilyet max olyanok kérdeznek, akik még életükben nem voltak nővel.
2024. jún. 4. 20:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!