Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el neki, hogy fétisem az anális szex?

Figyelt kérdés

Átlagos, normálisnak mondott, egyetemet végzett, 30 éves férfi vagyok.

Minden területen elégedett vagyok az életemmel, szeretem a munkám, jó is vagyok benne, jól alakulnak a dolgok. Van egy szegmense az életemnek ami viszont elég nagy kérdőjel... A párkapcsolatok és a párkeresés. Voltak barátnőim, inkább futó vagy rövidebb kapcsolatok és ennek a fétisem az oka.

Nem vagyok meleg, nem vonzanak a férfiak. szeretem a nőiességet és a puncit, de az a helyzet, hogy ha nem is minden alkalommal de heti rendszerességgel szeretném megdugni a barátnőm seggét, nem csak maszatolni meg bedugni a hegyét, hanem mintha a puncia lenne.

Általában van egy randi vagy több, lefekszünk, felvetem a témát és jön, hogy perverz vagyok és kihasználtam. Nem tudok magamon változtatni, szerintetek mit tegyek? már azon is gondolkoztam, hogy transz nővel kellene legyek.

2024. jún. 4. 08:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
A lehető leghamarabb, mert ha nem jön be neki, akkor ráfaragtál :)
2024. jún. 4. 10:37
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Én is nagyon szeretem. Szerencsére megértette párom is (21L) és hagyja minden másnap, harmadnap egész jól és sokáig is bírja már. Ügyes lett benne:) Aminek nagyon örülök.

36F

2024. jún. 4. 11:38
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
Hol találok olyan lányt, aki kipróbálná ìmpopsiba?... Engem sajnos folyamatosan csak elutasítanak a lányok, pedig bármit megtennék egy ilyen lányért.. 27/F
2024. jún. 4. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
81%

Ezért menekül a legtöbbünk, ha fétisesekkel kéne összejönni. Én pl imádom popsiba, magamnak is gyakran csinálom, pláne ha van pasim. De ha meghallanám, hogy "ja amúgy ha nem dughatlak seggbe minden héten akkor köszi szia". Én a párkapcsolatok kialakulását úgy képzelem el, hogy a férfi el van ájulva a külsőmtől és a hozzám köthető dolgoktól, a személyiségemtől, állandóan rám gondol stb és ugyanez működik az én részemről is. Nem pedig úgy hogy kib.sz szex után, mikor rájön hogy nem biztos, hogy minden héten lesz hozzá kedvem.

Nekem ez nagyon idegen és sikítva menekülök, ha ilyen férfival találkozok. Nekem is van egy fétisem, attól úgy felizgulok hogy a nedveimtől megemelkedik a tengerszint- de eszembe nem jutna valakit így elhajtani, ahogy a kérdező, ha a másik igazán tetszik, csak épp ő nem olyan beállítottságú. Mert én ép lelkű vagyok még, és remélem az is maradok.

2024. jún. 4. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Igen itt baj, hogy ez az elsődleges kulcs amivel keresel, mert vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is egy párkapcsolatban. Én sem vetem meg az anális szexet, de le tudok róla mondani ha a másik fél ebben nem partner, ha amúgy (sok)minden másban passzolunk, sőt lehet, hogy idővel Ő is nyitottá válik rá, de azon azért ne csodálkozz nagyon, hogy zátonyra futnak a kapcsolataid ha egy-két alkalom után különösebb rávezetés meg erről való beszélgetés nélkül be akarod vágni a farkad tövig valakinek a seggébe.
2024. jún. 4. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
#14 Így van igen! Amikor én összejöttem csajommal, annyira oda voltam érte, hogy még abba is belementem, h csak gumival és punciba szexelünk 😄 és ez egy két hónapig így is volt, aztán szépen fokozatosan már lehetett beszélni dolgokrol, de hogy egybol igy keresni párt, az nonszensz, ebbe egy két kattos emberen kivul ami egymillióbol egy, kb senki se megy bele. Amikor már megvan a kötődés és érzed, hogy a másiknak feltételek nélkül kellessz, meg lehet beszélni kérdezni hogy miket szeret a másik például, én mit csináljak neki, Ő mit nekem - és már két éve együtt vagyunk, 3 honap után már nem volt gumi se, 4-5 honap után pedig már - és ismétlem fokozatosan! lett heti 1-2 anál is, eleinte még nem tudtam annyira megdugni popsiba, de láttam h megtesz minden tole telhetot, na mondom magamnak h türelem, csak szépen okosan, lesz ennél sokkal jobb is - nyilván ha xy ido után is teljesen elutasította volna, annak ellenére hogy én is megteszek érte mindent, nem csak szex terén, az már azért más lett volna! de aki normális rendes és szereti a másikat, mint a párom is, az nem ilyen - hanem Ő is szépen igyekszik - es kb 6-7 honap utan mar alaposan meg tudtam dugni popsiba heti kétszer is és mélytorok is megy, de ugy rendesen igazán:)) folyik a nyál meg minden - és nyilván ezek nem minden nap, heti egyszer kétszer, amikor kicsit kikapcsolódunk együtt, O is az egyetem mellett - és látom h élvezi is, popsit annyira mai napig nem, de látom h orommel megteszi és szeret engem, és én is Őt és amit csak szeretne tolem megteszem en is neki. És a hétköznapokban is. De szoval igy lehet, de nem egybol az elejen ezzel indítani, még pár hét friss ismeretség után, ezt senki a világon nem fogja tolerálni és jogosan. Mert akkor nem Ő kell neked, hanem egy "eszköz". És erre senki sem vevő, mert mindannyian emberek vagyunk. Csajom 21, én 36 vagyok.
2024. jún. 4. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó vagyok: ja és azt sem kell megkérdezgetni ismerkedéskor, hogy na és akkor neked menne később az anál, neked mik a fétisek, ez az amaz - ilyenekrol szo se kell h legyen, kelljen Ő neked, ragadjon meg a kisugárzása, mert szép és nincs még egy olyan Nő a Világon, tegyél meg érte! Minden nap ami csak eszedbe jut, önzetlenül 🥰
2024. jún. 4. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem az a baj , hogy igy nem lehet inditani.

Nekem volt ilyen pasim aki nem azzal kezdte, hogy " figyu anal fuggo vagyok heti 2x megrakom a segged oke?" Hanem szepen lassan engem szoktatott ra 😂

Eleg jol csinalta mert egesz jo kis igenyem lett erre. Jo nagyokat lehet elvezni.

Csakhat a pasik tobbsege ezt nem tudja jol csinalni. Eleg kiabrandito, hogy minden ferfi hudejajde seggbe akarja dugni a csajat, csak zome rosszul csinalja. 🤷‍♀️

Szoval ne ugy kezd, hogy ez te igenyed. Erd el , hogy az o igenye legyen.

2024. jún. 4. 21:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!