Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket ért már valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ért már valamilyen szexbaleset?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer kiakadt az állkapcsom sz*pás közben

2024. jún. 3. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem még nem, de egy barinom a parja minden nap analozta es masfel ev utan mar olyan durvan h egyszer berepedt ott belul neki es doki volt belole
2024. jún. 3. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer felterdelos kutyapozban begorcsilt a combom es a fajdalom kozben alig birtam kihuzni a csajbol. Kellett 10perc h folytassuk
2024. jún. 3. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nagyon szenvedélyesek voltunk és férjemnek leszakadt a fitymaféke. Hozzá sem értem ő ért hozzá a fenekemhez száraz volt a bőröm és elszakadt.
2024. jún. 3. 19:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer szélgörcsöt kaptam közben, annyira fájt, hogy órákig nem tudtam kiegyenesesni és pisilni
2024. jún. 3. 20:08
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Egyszer volt, h elszakadt az ovszer analisnal, alkalmi partnerrel es csak a vegen vettem eszre, hogy csupasz a farkam. Nagyon para volt az a par het lappangasi ido es utana elmenni tesztelni. Neki nem volt tesztje es hallani sem akart arrol, hogy csinaltasson.
2024. jún. 3. 20:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kutya pózban nagyon hevesen csináltuk és kicsúszott, viszont vissza már eggyel feljebb ment. Lett is belőle sírás. :(
2024. jún. 3. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Exemet lovagoltam, amikor benyitott az apja. Gyorsan ki is ment, én meglepődöttségemben legurultam róla, csak rossz fele és a földre estem. Eltört a csuklóm. Apukájának nagyon lelkiismeret furdalása volt, azt hitte nem vagyunk ott és csak egy dezodort akart kölcsönkérni.

Mi amúgy nagyon jót nevettünk rajta sokáig, most is bekönnyeztem, ahogy leírtam😃

2024. jún. 3. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szex kozben megjott....
2024. jún. 4. 09:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Befordítottam egy csaj punciját, fájt neki. :/
2024. jún. 6. 01:08
 10/12 barebackcuckold ***** válasza:
Egy dugásnál elszakadt a fityma fékje, fiatal koromban. Fájt, lassan gyógyult, de azután simán ment be a cerka a legkisebb lyukba is. Jobb volt úgy, fék nélkül.
2024. jún. 7. 13:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!