Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valami jó potencianövelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó potencianövelő cuccot tudtok?

Figyelt kérdés

Egyszer használtam 10 évvel ezelőtt kamagrát, de a vernyomasomat nyomta csak fel.

Valamit tudtok ajánlani?

2024. jún. 3. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az nem kamagra volt, hanem valami löncsölt szemét.
2024. jún. 3. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Ami ér is valamit azok a bolti (vényköteles) bogyók, a gyógynövényes szirsz.rok semmit. A vérnyomásod viszont mind felnyomja, mivel kihatnak a kardiovaszukláris rendszerre is (a vegyületcsoport eredetileg szívgyógyszerként kezdte, de a klinikai tesztek során rájöttek egy sokkal jövedelmezőbb mellékhatásra). Pont ezért vényköteles - NEM javallt kardiológiai problémával küzdőknek!
2024. jún. 3. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 valószínűleg utángyártott, hamisított Kamagra volt (ahogy a netes, meg innen-onnan árult cuccok 99%-a is az). Két gond van velük: 1) Lehet benne szennyeződés (sufnilaborban tákolják össze), 2) Bizonytalan a valós hatóanyag tartalom. Utóbbi valószínűleg kisebb mint a névleges (vagy van benne, vagy nincs). A kérdező vérnyomását a hatóanyag tolta fel (ld. amit a #2-eshez leírtam).
2024. jún. 3. 18:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Huh nagyon keserves volt. Már azon gondolkoztam hogy orrba vágom magam vagy valami mert annyira nyomta az agyam
2024. jún. 5. 11:49
 5/7 A kérdező kommentje:
És valami más? Máskor volt ez a potemix vagy mi
2024. jún. 5. 11:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy amiket netről lehet rendelni, azok működnek, csak ne vegyél be egy egész 100mg-os tablettát. Ha nincs komoly gond, csak mondjuk parázol a randi előtt, akkor fél, esetleg negyed is elég, és ekkor a mellékhatások is enyhébbek.
2024. jún. 6. 10:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!
2024. jún. 7. 20:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!